MENÜ

Türkiye Motokros Şampiyonası'na doğru

Türkiye Motokros Şampiyonası, Kumluca’dan başlayacak, şampiyonanın birinci ayağı 22-23 Nisan’da Antalya’nın Kumluca ilçesinde düzenlenecek

Türkiye Motokros Şampiyonası'na doğru

Türkiye Motokros Şampiyonası’nın birinci ayağı, 22-23 Nisan’da Antalya’nın Kumluca ilçesinde düzenlenecek.

Kumluca Belediyesindeki toplantıda, yarışma öncesi yapılan çalışmalar değerlendirildi. Yarış ve parkur hakkında bilgi veren Türkiye Motosiklet Federasyonu Motokros Branş Sorumlusu Zeynur Öztürk, Kumluca Belediyesi tarafından yapılan parkurun çok doğal olduğunu, gelecek yıllarda burada Avrupa ve dünya şampiyonalarının düzenlenebileceğini söyledi.

Türkiye’deki 2017 yılı yarış sezonunun ilk ayağının Kumluca’da yapılacağını aktaran Öztürk, "Bu yıl motokros şampiyonasına Kumluca’dan başlayacağız. Ardından Fethiye, Gönen, İstanbul, Afyonkarahisar, İstanbul, Kaynaşlı ve İstanbul olarak 8 yarış yapılacak. Şu ana kadar Bulgaristan ve Kıbrıs’tan sporcular katılacaklarını bildirdiler. Seyir zevki çok yüksek bir yarış olacağına inanıyorum." diye konuştu.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da motor yarışlarının daha kapsamlı olması için çalışma başlattıklarını belirtti. Çetinkaya, "Tüm motor sporları tutkunlarını, vatandaşlarımızı doğayla iç içe, son derece güzel bir alanda bu sportif etkinliği izlemeye bekliyorum." ifadelerini kullandı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ