MENÜ

Alanyaspor, Gaziantepspor maçına hazır

Spor Toto Süper Lig'in 27'nci haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Aytemiz Alanyaspor hazırlıklarını tamamladı.

Alanyaspor, Gaziantepspor maçına hazır

Spor Toto Süper Lig'in 27'nci haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Aytemiz Alanyaspor hazırlıklarını tamamladı. Aytemiz Alanyaspor cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde gerçekleşen idmanla tamamladı.

İdmana sakatlığı bulunan Darko Lazic katılmadı. Teknik Direktör Safet Susic gözetiminde yapılan antrenmana futbolcular düz koşu ile başladı. Isınma hareketleriyle devam eden antrenmanın devamında futbolcular 5'e 2 top kapma çalışması yaptı. Antrenmanın son bölümünde iki takıma ayrılan oyuncular çift kale taktik çalışmayla idmanı tamamladı. Turuncu yeşilliler yarın 09.30'da yapacağı ter idmanının ardından havayoluyla Gaziantep'e gidecek. Kafilede sakatlığı olan Darko Lazic ile idman eksikliği olan Cenk Ahmet Alkılıç'ın yer almayacağı belirtildi.

'En zor maç'

Teknik Direktör Safet Susic, antrenmanın ardından gazetecilere açıklama yaptı. Gaziantep deplasmanının zorlu geçeceğini, rakipleri karşısında puan almak istediklerini belirten Susic, "Şimdiye kadarki en zor maç olacak. Son iki maçta deplasmanda galibiyet aldılar. Gelecek maç bize karşı oynayacaklar, ondan sonra ekstra bir maçları var. İki maçta galibiyet alırlarsa önlerindekini yakalama şansı olacak. Biz de Gaziantep'e en az 1 puan almaya gidiyoruz" dedi.

'Ligde kalırız'

Takımının iyi durumda olduğunu anlatan Susic, şöyle dedi: "Son iki maçta galibiyet aldık ve Gaziantep'e puan ve puanlar için gideceğiz. Hafta içinde iyi çalışıyoruz. Şimdilik iyi durumdayız ama sezon sonuna kadar bu sırada olursak memnun kalırım. Ligde kalabilmek için iyi takımız, kaliteli oyuncularımız var. Bizi zor maçlar da bekliyor ama ligde kalırız diye düşünüyorum. İlk geldiğimde de söyledim. Bizim zor bir fikstürümüz var. Evimizde 3 maçımız var. 5 maç deplasmanda iki maç kaybettiğimizde zor durumda kalabiliriz ama söylediğim gibi iyi bir takım ve kaliteli oyuncularımız var. Ligde kalırız diye düşünüyorum."

Haberin Devamı
YORUM YAZ