MENÜ

Ankara at yarış tahminleri-Mehmet Gürsel'in yorumları

Ankara at yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı Mehmet Gürsel günün programını değerlendirdi.

Ankara at yarış tahminleri-Mehmet Gürsel'in yorumları

15 Nisan Cumartesi Ankara at yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı Mehmet Gürsel günün programını değerlendirdi.

GÖRÜNTÜ'ye yine güveniyorum

Yazar: Mehmet Gürsel

1.AYAK: Tabeladan düşmediği başarılı yarışları sonrası bu kez şansını Ankara pistinde deneyecek olan WHO IS THAT CHICK yarış galobundaki formda görüntüsüyle bu rakipler arasında kazanmaya yakın isimdir. Her yarışını bir öncekinden iyi koşarak artık kazanmaya yakın görünen AUF WIEDERSEHEN etkili binicisiyle ihmale gelmez. Adana pistinde koştuğu başarılı yarışlardan sonra bu kez Ankara’da piste çıkacak olan HÜRKUŞ kendine şans yaratabilir. SATINKA, CANPETEK ve OCEAN SERAPH sürpriz yapabilecek isimelrdir.

2.AYAK: Adana pistinde koştuğu son yarışındaki üçüncülüğü sonrası hız verdiği idmanlarıyla çok daha iyi duruma gelen SAGAMI bu kez Ankara’da koşaacak olup, maidene veda etmeye yakın isimdir. Adana’da koştuğu üç yarışta da çok etkili koşan ONURKAN en ufak hatayı affetmez. 91 gün sonra pistlere dönecek olan YOLCU HAN dinçlikle ihmale gelmez. BEYNAM ve KINGSTON BOLT sürpriz isimlerdir.

3.AYAK: Bursa’da koşup kolay kazandığı yarışından sonra düzenli sürdürdüğü idmanlarıyla formunu aynen koruyan PEKSOYUNOĞLU bu kez Başkent’te start alacak olup, yine küçük kuponlara tek yazılabilir. Kötü yarışından sonra bir süre geri alınıp dinlendirilen BÜTÜNHABER iyi hazırlıklarıyla en ufak hatayı affetmez. Son tabelası sonrası artan formuyla ATOM ADAM’a çok dikkat edilmeli. KAYIKÇI ve KARTALBABA kuponlara yazılacak diğer isimlerdir.

4.AYAK: Adana pistinde koşup kazandığı yarışından sonra galoplarında gösterdiği etkili performansla bu kez Ankara’da koşacak olan BAŞYİĞİT yine ilk atımdır. Tabela dışı yarışı ölçü olmayan ÇEKO DAYI pistteki etkili görüntüsüyle hata affetmez. ARDALI ve ROJHATAĞA kuponlara yazılmalı.

5.AYAK: Pist ayırmadan koşup kazandığı iki yarışından sonra formunun zirvesinde olan GÖRÜNTÜ uyumlu binicisiyle birlikte yine benim bankumdur. Tek yazılabilir.

6.AYAK: Bu mesafede Adana’da koştuğu yarışındaki üçüncülüğü sonrası hız verdiği idmanlarıyla daha iyi duruma gelen JAMES BOND hafiff kilosuyla benim favorimdir. Son ikinciliği tatminkar olan GALLOP TO WEST en ufak hatayı affetmez. WHITE CREST ve KÜLÜNK AĞA kuponlara yazılacak isimlerdir.

2-3-5-7-4-6 // 6-5-7-2-4 // 1-4-2-3-7 // 3-4-1-2 // 2 // 7-6-5-3

Haberin Devamı
YORUM YAZ