MENÜ

Balıkesirspor yine Kalpar'ın takımıyla oynayacak

Balıkesirspor, Hüseyin Kalpar'ın son 2 yılda çalıştırdığı takımlarla 5'inci defa karşı karşıya gelecek.

Balıkesirspor yine Kalpar'ın takımıyla oynayacak

TFF 1'inci Lig'de perşembe günü deplasmanda karşılaşacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u yenerek 6 maçlık galibiyet hasretine son vermeyi hedefleyen Balıkesirspor, ev sahibi takımın teknik direktörü Hüseyin Kalpar'ın son 2 yılda çalıştırdığı takımlarla 5'inci defa karşı karşıya gelecek.

Bu hafta Oğuz Çetin'in yerine göreve gelen Kalpar, geçen sezon Kardemir Karabükspor'un başındayken, 3'üncü haftada Balıkesir deplasmanından 2-0'lık yenilgiyle döndü. Daha sonra Kardemir Karabükspor'dan ayrılan teknik adam, 19'uncu haftada bu kez Aytemiz Alanyaspor teknik direktörü olarak Balıkesir Atatürk Stadı'na çıktı ve bu maçı da 1-0 kaybetti.

Hüseyin Kalpar, Balıkesirspor rövanşı sezon sonunda play off'ta aldı. Yarı finalde eşleşen Balıkesirspor ile Aytemiz Alanyaspor arasında Balıkesir'deki ilk müsabaka 0-0 sona erdi.

Aytemiz Alanyaspor, evindeki karşılaşmayı ise 1-0 kazanıp finel vizesini alırken, finalde de Adana Demirspor'u penaltılarla 3-1 mağlup ederek Süper Lig'e yükseldi.

Tarihi bir başarı yaşattığı Aytemiz Alanyaspor'daki görevinden 17'nci haftada ayrılan Kalpar, hafta içinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile el sıkıştı. Tecrübeli çalıştırıcı, ilk sınavını geçen sezon 2 farklı takımda 2 mağbuliyet, 1 galibiyet, 1 beraberlik aldığı Balıkesirspor karşısında verecek.

Coşkun YAMAN - DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ