MENÜ

Bursa at yarış tahminleri - İsmet Demir'in yorumları

Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı İsmet Demir günün programını değerlendirdi.

Bursa at yarış tahminleri - İsmet Demir'in yorumları

17 Nisan Pazartesi Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı İsmet Demir günün programını değerlendirdi.

İlk ayak sürprize müsait

Yazar: İsmet Demir

1.AYAK: Vasat performansa sahip 3 yaşlı İngiliz taylarının zorlu ve sürprize müsait maiden mücadelesinde mümkün olduğunca fazla isme şans verilmeli. Bursa kumunda tatminkar yarışlar sergileyen Alpaçino, stili rakiplerine rağmen ilk şansı verdiğim isimdir. Bu kez şansını Gündüzeli ile deneyecek olan Kobater ile kaba kumda farklı koşacağına inandığım Olimpos ikilisi birinciliğe ortak olabilir. Son startını az farkla kaybeden Kalinka, seri stiliyle çıktığı gibi bitirmeye çalışacaktır. Alidev, Divine Boy, Asımbey, Bang Bang, King Kaiser, Ray of Sunshine, Hogwarts ve Fearless Champion imkanlar ölçüsünde değerlendirilmelidir.

2.AYAK: Mesafeye yatkın görünen Bolvadin Bursa pistinin baş jokeyi Gündüzeli idaresinde ilk şans verdiğim isimdir. Başarılı yarışı sonrası daha da iyi duruma gelen Güven Bey, uygun kilosuyla favorinin sert ve ciddi rakibi olacaktır. Müderris, Özbilgin, Kızgınöfke ve Asarcıklı koşuda söz sahibi olabilecek diğer safkanlardır.

3.AYAK: Tırnağının ucuna gelen ve bu kez önde bomboş kalacak olan Doğuhan, beyaz bayrak ayna yarışı yapabilir. Takibimdeki Canberat ile ara sonrası noksansız hazırlanan Frigyalı ikilisi rakipleridir.

4.AYAK: Starttan sağlıklı çıkış yapması Winalot, denk rakipler yanında çok şanslı olur. Son startını çıktığı gibi bitirerek kazanan Tovin ile sıklet avantajına sahip Lucky Racer rakip gördüğüm ikilidir.

5.AYAK: Arka arkaya kazanan kalite safkan Ova, uygun kilosuyla yine çok şanslıdır. Fit durumdaki Çermi Khan, sert ve ciddi rakibi olacaktır. Lehine dönen mesafesinde Başmimar, en ufak bir hatayı affetmeyecektir.

6.AYAK: Yarış kazanıp moral bulan Şubar'ın daha da geliştirdiği formuyla yine hemcinslerine üstünlük sağlamasını bekliyorum. Bol şanslar dileğiyle...


3-10-11-15-2-5-4-14-9-13-7-6
4-12-2-1-7-5
3-2-4
2-1-6
7-2-4
11

Haberin Devamı
YORUM YAZ