MENÜ

Survivor'da kim elenecek? İşte Sosyal medya iddiaları

Survivor izleyicileri 8 Mayıs gecesi Survivor'da kim elenecek sorusuna yanıt arıyor. Survivor eleme adaylarının belli olmasının ardından Survivor'da kim elenecek sorusuna dair sosyal medyada bazı iddialar mevcut. Bu hafta da Survivor da eleme iddialarına ilişkin bazı iddialar mevcut. İşte o iddialar...

Survivor'da kim elenecek? İşte Sosyal medya iddiaları

Survivor eleme gecesi öncesi geri sayım sürüyor. Survivor 2017'de her Salı olduğu gibi bu Salı da nefesleri kesen ve heyecanla beklenen bir eleme gecesi yaşanacak. Survivor izleyicileri Survivor kim elenecek sorusuna cevap ararken sosyal medyada birçok iddia var. Survivor eleme gecesine her hafta iddialar ortaya atılıyor. Bu hafta da Survivor eleme gecesine dair belli iddialar ortaya atıldı. O iddiaları sizler için derledik.


2018 Survivor All Star ne zaman başlıyor? Survivor All Star 2018'de kimler yarışacak?


Survivor kim elenecek?


Sosyal medyada Survivor kim elenecek sorusuna dair birçok iddia var. Sosyal medyada elemeye dair en güçlü iddia ise Tuğçe'nin eleneceğine dair. Tabii ki bunlar iddia Survivor kim elenecek sorusunun yanıtı bu gece belli olacak. Eleme gecesinde Survivor adasına veda edecek isimler Ogeday, Tuğçe ve Berna...

Survivor Tuğçe kimdir?

Survivor Tuğçe Melis, güzelliğiyle dikkat çeken yarışmacılardan.. ODTÜ Buz Hokeyi Takımı ve milli takım oyuncusu olan Survivor Tuğçe Melis Demir, yarışmanın ilk bölümünde başarılı bir performans sergileyerek ne kadar iddialı olduğunu gözler önüne serdi. Buz Hokeyi geçmişi nedeniyle denge konusunda bir hayli deneyimli olan Tuğçe Melis Demir kimdir, kaç yaşında?

11 Şubat 1994 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Tuğçe Melis Demir, öğreninimini İzmir'de sürdürmüştür. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakultesi'nde lisans eğitimini gerçekleştiren Demir, eğitim hayatında devam ederken, bir taraftan da sportif faaliyetlerine ağırlık kazandırmıştır. Buz Hokeyi sporunda profesyonel bir kimliğe sahip olan Tuğçe Melis Demir, ODTÜ Buz Hokeyi Takımı ve milli takım oyuncusudur.

1,69 boya ve 62 kiloya sahip olan Demir, Survivor Gönüllüler Takımı'nda ter dökecek.


Survivor Tuğçe kimdir? İşte Tuğçe Melis Demir!


Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?


Survivor 2017'de dokunulmazlık oyununda heyecan doruktaydı. İlk turu 6-4 gönüllüler ikinci turu 6-2 ünlüler kazandı. Böylece finale kalan oyun 3-1 ünlülerin oldu. İlk bireysel dokunulmazlığı kazanan Anıl'dan sonra ikinci bireyselde Volkan kazanarak kendisini elenmeye karşı korumaya aldı. Yapılan ada konseyinde adı en çok yazılan Tuğçe ve bireysel dokunulmazlık sahibi Anıl'ın adını verdiği Ogeday elemeye kaldı.

Yapılan oyun sonucunda ünlüler takımı heri iki dokunulmazlık oyununu kazanan takım oldu.

İkinci dokunulmazlıkta ilk oyunlar 1-1 sona ererken final turuna geçildi. Finalde Serhat Akın ilk turda Ogeday'a saniyelerle kaybederken Sema büyük bir fark atarak Elif karşısında yine üstün geldi. Toplam oyun sonucunda kazanan Ünlüler oldu ve durumu 2-1 getirerek bugünde kazanan takım oldular. İkinci dokunulmazlık oyunu sonrası yapılan ada konseyinde Berna eleme adayı olarak seçildi.

Survivor eleme adayları


Salı günü yapılacak konsey gecesinde Gönüllüler takımından 3 aday elenme potasında olacak. Berna, Tuğçe ve Ogeday gelen SMS oylarına göre kaderleri belli olacak. SMS'i kuvvetli olan Berna ve yarışmanın başından beri takımın güçlü isimlerinden Ogeday ve Tuğçe'nin potada olması bu haftayı diğer haftalara daha özel kılıyor.


2018 Survivor All Star ne zaman başlıyor? Survivor All Star 2018'de kimler yarışacak?


Survivorda kim elenecek İşte Sosyal medya iddiaları


Survivor 2017'nin son elemesinde adaya veda eden isim Burçak Tuncer olmuştu.

Survivor Burçak Tuncer kimdir?

Burçak Tuncer Survivor 2017'de ter döken en genç yarışmacılardan. Survivor Gönüllüler kadrosunda yer alan Burçak, 2 mayıs elemesinde Berna, Anıl ve Gökhan ile birlikte 4 eleme adayından biri oldu. Survivor 2017'ye katıldığı günden beri adından sıkça bahsettiren Burçak Tuncer, profesyonel sporcu olmamasına rağmen performansı ile alkışları topladı.

Burçak Tuncer, Survivor 2017'de ada hayatındaki yaşamı ve yarışmalarda gösterdiği performans merak ediliyor. Survivor'da şu ana kadar katılım gösterdiği 99 oyundan 47 galibiyeti olan Burçak Tuncer bu skorunu yükseltilebilecek mi? Birleşme Partisi öncesi son oyunlarda nasıl bir performans gösterecek? Hepsi ve dahası "Burçak Tuncer kimdir?" başlığı altında bu haberimizden takip edebilirsiniz...


Survivor 2017 kadrosunun genç isimlerinden Burçak Tuncer İzmir Karşıyaka'da 1992 yılında dünyaya geldi. 6 Nisan doğumlu olan Survivor Gönüllüler yarışmacısı Burçak Tuncer, Koç burcu. Burçak Tuncer Mimarlık yapmakta. İlkokul ve lise eğitimini İzmir Tevfik Fikret Lisesi'nde okuyan Burçak Tuncer, Üniversite eğitimini ise İzmir Ekonomi Üniversitesi Mimarlık bölümünde tamamladı.

Sanatın birçok dalına ilgi duyan Burçak Tuncer, eğitim hayatı boyunca pek çok sanat dalıyla ilgilendi. Yeteneği doğrultusunda devam eden Survivor Gönüllüler yarışmacısı, resim dalında birincilik ödülleri kazandı. Burçak Tuncer ayrıca Çeşme Sanat Galerisi'nden kişisel resim sergisi açtı.

Survivorda kim elenecek İşte Sosyal medya iddiaları


Survivor Pınar kimdir?


Survivor 2017 gün geçtikçe gerilen sinirler ve haberlere konu olan kavgalarla devam ediyor. Birçok isim Survivor olabilmek için yarışıyor ve performansları dikkatle izleniyor. Ünlüler Takımında yer alan Milli atlet Pınar Saka da bunlardan biri. Hızıyla dikkatleri üzerine çeken Saka'nın Survivor'ın ilerleyen bölümlerdeki performansı şimdiden merak konusu oldu. İşte, Kıbrıs'taki finalde yarışabilmek için ter döken Pınar Saka hakkında bilinmeyenler.

Survivor 2017 yarışmacılarından Pınar Saka kimdir?

Milli atlet olan Pınar Saka
, 100, 200 ve 400 metre kategorilerinde ülkemiz adına birçok başarıya imza attı. Amerika Birleşik Devletleri'nde “Haftanın Bayan Atleti” seçilen Pınar Saka, ABD’nin New York kentinde katıldığı yarışta bayanlar 400 metrede Türkiye rekoru kırmayı başardı. Pınar Saka, bu kategoride 53 saniyenin altına inen ilk Türk bayan atlet olma başarısını gösterdi.

Pınar Saka'nın en iyi dereceleri

100 m 11.93′ (2003)
200 m 23.97′ (2003)
400 m 51.53′ 30 Temmuz 2011, Ankara (Türkiye Rekoru)

Survivorda kim elenecek İşte Sosyal medya iddiaları



Survivor kim elendi? tıklayınız

Survivor 2017 Ünlüler kadrosu


Erkekler: İlhan Mansız, Serhat Akın, Şakşuka Tarık Mengüç, Çılgın Sedat, Furkan Kızılay ve boksör Adem Kılıçcı
Kadınlar: Milli dalgıç Şahika Ercümen, DJ Berna Öztürk, atlet Sema Apak, milli atlet Pınar Saka, dizi oyuncusu Seda Demir, kickboksçu Sabriye Şengül.


Survivor 2017 Gönüllüler kadrosu


Acun Ilıcalı ve ekibi, yarışmaya katılacak ‘Gönüllüler’i 300 binin üzerindeki başvuru arasından seçti.’Göz6’dan üç kişinin katılacağı ‘Gönüllüler’in kadrosu ise şöyle: Eser West, Ogeday Girişken, Burçak Tuncer, Volkan Çetinkaya, Gökhan Gözükan, Elif Şadaoğlu, Fulya Şahin, Deniz Gültekin ve Tuğçe Melis Demir.

SURVİVOR 2017 hangi günler yayınlanıyor?


Survivor 2017 reytinglere doymuyor. Peki, SURVİVOR 2017 hangi günler yayınlanıyor? vatandaşlar bu sorunun cevabını merak ediyor. Survivor 2017'nin haftada 3 gün yayınlanacağı açıklandı. Survivor 2017'nin cumartesi, pazar, pazartesi ve salı saat 20.00'de izleyicileriyle buluşacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ