MENÜ

"Burak ihanet etmiştir, Trabzonspor'a gelmemeli'

Trabzonspor'un eski teknik direktörü Sadi Tekelioğlu, Burak Yılmaz'la ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

"Burak ihanet etmiştir, Trabzonspor'a gelmemeli'

Radyospor'a konuşan Sadi Tekelioğlu, Burak Yılmaz'ın Trabzonspor'a döneceğine dair iddialar üzerine "Burak Yılmaz kesinlikle Trabzonspor'un aradığı kan değil. Trabzonspor'a kesinlikle gelmemeli.Kulüpler kendi misyonundan uzaklaştığı zaman erozyonlara uğrarlar. Bu arkadaşlar Trabzonspor'dan kaçarak, gönüllü olarak transfer gündeme gelmeden giden arkadaşlarımız. Yaşının yüksek olduğunu işin içine katmak lazım. Trabzonspor jubile yapılacak bir kulüp olmamalı. Sizin rakipleriniz Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş olduğunu düşünüdüğümüzde genç oyuncularla yarışa girilmeli. Burak Yılmaz'a Galatasaray'a gidişinden dolayı tepkim var. Problemli ayrılan, kulübe vefa borcunu ödemeden ayrılan Burak Yılmaz'a Trabzonspor sahip çıktı. Burak Yılmaz o dönem dibe vurmuştu, iki üç takımdan dışlanmıştı bence bunun karşılığı bu olmamalıydı. Kulübüne bir şeyler kazandırırsın ve gidersin. Burası kimsenin şöhret olma yeri ya da şöhret olduktan sonra ayrılıp gitme yeri değil... Burak ve Selçuk gibi aynı şekilde olan oyuncular kesinlikle etik davranmamış ve yediği ekmeğe Trabzonspor'a ihanet etmiştir" açıklamalarında bulundu.

Burak ihanet etmiştir, Trabzonspora gelmemeli



'Yönetimin, Yusuf Yazıcı üzerinde hiçbir hakkı yok!'

Yusuf Yazıcı hakkında açıklamalarda bulunan Tekelioğlu, "Yusuf Yazıcı'nın sadece Samsunspor'a gitmesini önlemedim, Yusuf Yazıcı'yı ilk defa ben oynattım. Fakat bazı oyuncuların gidişine engel olamadık. Bunlar Muhammet Beşir ve Ramazan Övüç'tü. Yusuf için büyük bir mücadele verdik. Değerini ve kapasitesini bildiğimiz oyuncuydu ve futbolcunun önü açıldı. Trabzonspor taraftarlarının gençlere ve altyapıya bakış açısı değişti. Olması gereken buydu, bundan dolayı bir mutluluk duymuyorum. Benim üzüldüğüm, "İyi oldu mu Allah'tan, kötü oldu mu bizden bilirler...." İyi ki Yusuf'u kadroda tutabildik. O dönem basını geçtik fakat yönetimi geçemedik. Yusuf Yazıcı için yönetim 10 milyon Euro bonservis bedeli istiyor fakat Yusuf üzerinde hiçbir hakları yok" ifadelerini kullandı.

'Batuhan ve M.Beşir Trabzonspor'da şans bulurdu'

Batuhan Artaslan ve Muhammet Beşir için de ayrı bir parantez açan deneyimli çalıştırıcı, "Batuhan Artaslan ve Muhammet Beşir'in Şanlıurfaspor'da oynaması başkadır, Trabzonspor'da oynaması başkadır.Trabzonspor'dan geldiği için bu oyunculara kurtarıcı gözüyle bakıyorlar.Trabzonspor'da tamamlayıcı gözüyle bakılıyor. Batuhan ve Muhammet Trabzonspor'da olsa şans bulurdu. Gençleri transfer yasağında ve tepkilerde hatırlıyoruz. Avrupa'da insanlar yeteneğe bakıyor. Trabzonspor'da kurtuluşun altyapı ve öz evlatlarımızdan geçtiğini düşünüyorum. Yabancı oyuncular transferler olacaksa çok yetenekli olmalı" diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ