MENÜ

Elazığ at yarış tahminleri - Ercan Fırtına'nın yorumları

Fanatik Hipodromun Usta yazarı Ercan Fırtına günün Elazığ yarış programını değerlendirdi ve sizler için 2 altını hazırladı.

Elazığ at yarış tahminleri - Ercan Fırtına'nın yorumları

19 Nisan Çarşamba Elazığ at yarış tahminleri... Fanatik Hipodromun Usta yazarı Ercan Fırtına günün Elazığ yarış programını değerlendirdi ve sizler için 2 altını hazırladı.

Volkanımsın bankom

1. AYAK : Ya o değilde tamam yorumlara geçecem ama pazartesi günü Şanlıurfa yarışlarını izliyorum baktımda kahroldum körolayım, yahu bazılarını kastediyorum kenter kazanacak atlarla hem kazanamıyorlar hemde daha son dönemece gelmeden attan önce ayakları titreyip bitiyorlar inanın ağlayacağım yahu. Boşu boşuna paramızı bu formsuz jokeylere, kendine iyi bakmayan düzgün yaşamayan jokeylere yatırıp ziyan ediyoruz vallahi billahi, bunların yüzünden artık çıldırma noktasına geldik buradan özellikle doğu bölgesindeki atçılara sesleniyorum yahu arkadaş hepiniz beni az buçuk tanır bilirsiniz atlarınızı bu gibi formsuz jokeylere vermeyin lütfen, yeni aprantilere verin vallahi en azından kutsal bir iş yapmış olursunuz arkadaş, buradan açık seçik söylüyorum özellikle bazı jokeylerin yemin ederim adı kalmış atı bile itemiyorlar olacak şey değil arkadaş. Hayır kendilerine çeki düzen de vermiyorlar lan gardaşım spor yap sahayı iki tur at git spor salonunda çalış bu ne ya, kendine saygın yoksa sana inanıp güvenen yarışsevere saygın olsun, ama bu böyle gitmez siz şimdi gülüp durun ama yakında aniden dızdıbıldak ortada kalırsanız o zaman kendim ettim kendim buldum dersiniz, sonra son pişmanlık fayda etmez benden söylemesi. Gelelim ilk ayağa yine bir tay koşusu Kırımlı, Kurtar Diya Pir, Lilya, Çetin sırasıyla şanslı olan taylar, Arbakır ve Al Çeçen geniş kuponlara eklenebilir, tabi karar sizin abi ben karışmam zira son günlerdeki yarışlara bakarmısın aklımızla dalga geçen acaip tuhaf yarışlar oluyor, adı kalmış jokeyler yüzünden başımıza gelmeyen kalmıyor.

2. AYAK : Günün zorlu bir ayağı olan bu ayakta vereceğim sıralamanın pek önemi yok zira sıkıntılı bir yarış olacak belli yani, Dilaverağa, Tekinefe, Çolbır, Katı Kazan, Gobaklı, Bayramhan, Lider Doğan geniş kuponlarda bulunmalı, Tumbul Savaş ve Aktemur kapalı kutu tam manasıyla bilemiyorum açıkcası.

3. AYAK : Rakip ve Kibellasultan yarış görerek gelen kızlarımız ama 1 nolu O ses var mesela azcık ara vermiş ama zamanında devlere kök söktürdüğünüde unutamıyorum, epeydir ilk koşacak ve ne koşacak nasıl koşacak fazla bilemesemde genede kalite kısrak olduğunu unutmamak lazım diye düşünüyorum, keza Bahargüzeli de daha önceden çok sevdiğim ve inandığım kızlarımızdan birisiydi sürpriz.

4. AYAK : Son yarışını adeta yem kenter kazanan Volkanımsın diğer rakiplerinden ortalama 10 kğ siklet dezavantajına sahip olsada arkasına aldığı bu rüzgarı iyi kullanacağını düşünüyorum banko

5. AYAK : Didimoğlu,Bürkan, Kara Kantos, Baba Sönmez, Cappadocıa, Guti ve Takıl Beri yazacağım.

6. AYAK : Maruf Bey az buçuk kıpraşmaya başladı gibi gibi sanki, New ALçat, Bayramoğlu, Magneto, Mascherano, Hulin, Toms To Toms, Metinbaba, Esenboyraz ve Kara Adil bana göre son koşudaki şanslı isimler, hepinize bol şanslar diler Allahım sen bizi sadece adı kalmış atı bile itecek gücü kalmayan formsuz jokeylerin gazabından koru yarabbim amin. I LOVE YOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.

ELAZIĞ KONTRA KUPON
( HEPSİ ) ( 2-8-5-1-4-3-10-7-6 ) ( 4-5-1-3 ) ( 1-2-5-6-4-3-7-8 ) ( 2-1 ) ( 8 )

ELAZIĞ KUPONUM
( 4-9-10-2-1 ) ( 2-8-5-1-4-3-10 ) ( 4-5-1-3 ) ( 1 ) ( 2-1-7-3-4-8-6 ) ( 8-9-12-11-5-6 )

Haberin Devamı
YORUM YAZ