MENÜ

İstanbul at yarış tahminleri - Ümit Bekmezci'nin yorumları...

İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Ümit Bekmezci günün programını değerlendirdi ve sizler için altılı hazırladı.

İstanbul at yarış tahminleri - Ümit Bekmezci'nin yorumları...

19 Nisan Çarşamba İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Ümit Bekmezci günün programını değerlendirdi ve sizler için altılı hazırladı.

Zevkli programa iki tekim var

Yazar: Ümit Bekmezci

1.AYAK: Kazandığı yarıştaki formunu devam ettiren atımız Yağmurun Fısıltısı'na uygunlaşan kilosuyla ekip olarak yine çok güvenmekteyiz. Her geçen gün iyi duruma gelen Lusinga, öncelikli rakibimiz olur. Hatche, Beren Sultan ve Çınarlı sırasıyla şans verdiğim diğer safkanlardır.

2.AYAK: Çok yetenekli bir safkan olan Sailing Knight artan form ve tecrübesiyle ilk şans verdiğim isimdir. Formunda önemli gelişmeler görülen Karamelek, sert ve ciddi rakibi olacaktır. Steel Wire çim pistte yatkınlığıyla üst sıralarda yer bulabilir. Diamond Dash, Storm Khan ve Yiğitalp sırasıyla şans verdiğim diğer taylardır.

3.AYAK: Şampiyon Fly By Me istirahat sonrası çok iyi hazırlık dönemi geçirdi, bilinen güç ve kalitesiyle birinciliğin en güçlü adayıdır. Eküri bloğumuzun yakınında olan Oğlum Berat'ı çok sağlıklı görmekteyim, en az favori kadar şanslı olacaktır. Kreacher, Victory Is Ours ve Curtaralo sırasıyla şans verdiğim diğer safkanlardır.

4.AYAK: Tırnağının ucuna gelen Budakhan'ın yetenekli aprantisiyle kazanmasını bekliyorum.

5.AYAK: Şampiyon Turbo'nun yetenekli temsilcilerinden biri olan Adını Sen Koy'un klas pilotuyla kazanmasını bekliyorum.

6.AYAK: Ahır ekibinin çok güvendiği Altın Çilek, ufak ve ekonomik kuponlara risk edilebilir. Usta binicisinin bir kez daha tercih edeceği Irish Country, sert ve ciddi rakibi olacaktır. Rocking Out, Tree of Wisdom, Cash Money, Nick Nack ve Blanegirl imkanlar ölçüsünde şans verdiğim diğer taylardır. İyi bir gün ve bol şanslar dilerim...

9-2-4-3-5
6-14-8-12-9-19
3-4-8-12-7
3
6
10-16-6-9-2-5-13

Haberin Devamı
YORUM YAZ