MENÜ

İstanbul at yarış tahminleri - Ümit Bekmezci'nin yorumları

İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Ümit Bekmezci günün programını değerlendirdi ve sizler için altılı kuponu hazırdı.

İstanbul at yarış tahminleri - Ümit Bekmezci'nin yorumları

21 Nisan Cuma İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Ümit Bekmezci günün programını değerlendirdi ve sizler için altılı kuponu hazırdı.

NAVAHO çok şanslı

Yazar: Ünlü Antrenör Ümit Bekmezci

1.AYAK: İlk startında sıkıştırılmayan Kaizbert kızı Nalıballı, artan form ve tecrübesiyle birinciliğin en güçlü adayıdır. Yine bir Kaizbert temsilcisi olan İzbeli ile ilk startına mükemmel hazırlanan Helintay ikilisi favorinin rakipleridir.

2.AYAK: Formunu önemli ölçüde geliştiren Sado By Sado'ya ilk şansı veriyorum. Ağır kilosuna rağmen dişine göre rakiplerinin yanında Black Wasp, ikinci şans verdiğim isimdir. Güzel forma sahip Saten ile çok iyi koşacak duyumunu aldığım Yİğiter ikilisi üst sıraları zorlarlar. First Power, Redentor ve Goldiniadis sırasıyla şans verdiğim diğer safkanlardır.

3.AYAK: Pist ve mesafe ayırt etmeyen Kırdeniz, usta pilotunun tercihiyle ilk şans verdiğim isimdir. Muntazam idmanlarla formunu devam ettiren Uluer, sevdiği pist ve mesafesinde ikinci şansa sahiptir. Tanatar önde boş kalırsa yine bitirebilir. Amankaya ve Abuş ikilisi sürpriz.

4.AYAK: Son startını görkemli kazanan Altın Akar, süper formuyla birinciliğin en güçlü adayıdır. Ufak ve ekonomik kupon yapanlar risk edip tek yazabilirler. Bu pistteki ilk startında kazanan Ağaçelik, rakip gördüğüm ilk isimdir.

5.AYAK: Adana'dan iyi durumda geldiğini idmanlarındaki dereceli işleriyle gösteren Navaho, güzel programda tek olarak düşündüğüm isimdir.

6.AYAK: Uygun rakipler yanında Beyaz Kule gelmez ise bu ayak karışabilir. Burcusultan, Dillere Destan, Berilsu, Signora, Özuçan ve Beyhan Sultan sırasıyla rakip gördüğüm kısraklardır. İyi bir gün ve bol şanslar dilerim....

4-3-2
10-1-4-6-7-3-5
4-7-5-9-1
2-1
3
1-7-4-5-12-13-6

Haberin Devamı
YORUM YAZ