MENÜ

Adana at yarış tahminleri - Gökhan Yalçınkaya'nın yorumları

Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi ve sizler için altılı hazırladı.

Adana at yarış tahminleri - Gökhan Yalçınkaya'nın yorumları

22 Nisan Cumartesi Adana at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi ve sizler için altılı hazırladı.

KARAÜZÜM günün favorisi

Yazar: Gökhan Yalçınkaya

1.AYAK:Çime adeta sevgiliye özlem misali hasret kalan ABSOLUTE POWER, bu kez sevdiceğine kavuşuyor, extra bir analiz yapmama gerek yok, atın elinin kulağında olduğu her halinden belli, sevdiği uzunda matadorla vuracak pozisyonda olup öncelikle yazılmalıdır. Rakip gördüğüm ilk isim ERSÖZLÜ, geçen hafta deklare olduğu çim yarışı, kuma alınınca koşudan çıkartıldı, at iyi olmasa çıkarmazlar galop niyetine kendi halinde dön gel yapılabilirdi, o yarışta yapanlar oldu, demek ki çim yarışı hedeflenmiş, zaten safkanın kalitesi malum, önceki yarışı aradan sonraydı, artan kondüsyonuyla bu kez dikkat! Gelelim FALEZ’e. Tam bir uzun mesafe atı. Zaten taylığındaki 1400 metrelik maidenden çıktığı yarışı saymazsak sonrasında kazanmış olduğu 5 yarışıda 1900’deydi, 1900 de kazanan 2000’de de kazanır, geçen startı ters mesafedeydi, şartlar lehine döndü. THE FLAMINGO’ya değinecek olursam, o da çime hasret kalan atlardan biri, 4.5 ay aradan sonra koştuğu iki kum yarışınıda önemsemiyorum, uzun düzlük sprint atabilen genç kısrağın geçen sene çok ekmeğini yedim, bu kez çimde çift haneli bir ganyanla hipodromu sessizliğe gömebilir. Verdiği 5 aylık arada tedavisi yapılıp dinçlikle ters netice elde etme olasılığı doğrultusunda HARD STONE ile 3.5 ay aradan sonra katıldığı kısa vadeli yarışına oranla artan kondüsyonuyla daha müsait grupta yarışacak olan DIDGERIDO’da yeri olan okuyucularımıza diğer ilavelerimdir.

2.AYAK:BABAEMİR, Şart 3 kazandı, ardına Şartları açık olduğu halde iki tane Kısa Vade koştu, bu da attan beklentilerin yüksek olduğuna işaret olup, Handikap 15 bu yarışta benim favorimdir. Performansı üzerine sadece maşallah diyebileceğim sadece dipnot olarak çime ilk kez çıkacak olmasını hatırlatmak istediğim ZİRVE TAY ile çimi sadece 2 kez taylığında merhum ÖMER KAYA ile gören, özellikle ilk yarışında ‘’PARPALİ ve KADHAN’’ gibi şuan açık yarışlarda boy gösteren safkanların arkasına üçüncü olduğunu da belirtmek istediğim yani vurgulamaya çalıştığım 11 ay sonra yeniden çimi görecek olan KAFKASOĞLU rakip gördüğüm ikilidir.

3.AYAK:Rakamsal sıralamam şablondadır.

4.AYAK:KARAÜZÜM banko.

5.AYAK:’’KAKAO’’ nun anneden kardeşi SABRE DANCE, ‘’NURHANBEY ve AL GINETTA’’ nın tam kardeşi İPEK AĞA, ‘’DELTA DART’’ ın anneden kardeşi NO CHANGE, makine provalarında çabuk bir tay olduğunu duyduğum WONDER tuttuğum isimlerdir.

6.AYAK:OLCAYIN OĞLU’nun kum yarışlarına aldanmayın, çimde 4’te 3 yaptı. ‘’SANZATU’’ nun anneden kardeşi BROTHER GROWS, çime ilk kez çıkacak, tutması yüksek ihtimal. GOLDEN PUNCH, kaba kumda eksik, bir önceki startında çimde açık yarış deneyimi yaşamıştı, rakipler çok müsait. Mesafeye yatkın, ARSENİC EXPRESS de dinçlik yarışı yapacak, sigortamız olsun.

2,5,1,11,6,4 // 1,6,9 // 1,11,3,8,4,9,7 // 1 // 8,3,6,4 // 5,1,15,12

Haberin Devamı
YORUM YAZ