MENÜ

Ersun Yanal: Zorluklar şimdi başlıyor

Antalyaspor galibiyetinin ardından kameraların karşısına geçen Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, galibiyetten memnun olduklarını ancak zorlukların yeni başladığını vurguladı.

Ersun Yanal: Zorluklar şimdi başlıyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 3-0'lık Antalyaspor galibiyetinin ardından önemli açıklamalarda bulundu. Ersun Yanal, zorlukların asıl şimdi başladığının altını çizdi.

İşte Ersun Yanal'ın maç sonu açıklamaları:

"Yarım saat dışında istediklerimizi sahaya yansıttık. Rakibin bize karşı ooynayacağı çoşkula oyuna karşılık vermek istedik. Bunda da başarılı olduk. İkinci yarıda aynı tempoya karşılık verebileceğini düşünmüyorduk zaten. Çok önemli bi süre geçtik. Trabzonspor, Türkiye'nin en başarılı takımlarından biri.Seyirci çok iyiydi tam bir futbol karnavalıydı.Sezon başında çok önemli bir girdabın içerisindeydik. Oldukça zorlu günler geçirdik. Transferde zorlandık.

"Taraftar bize güvendi"

Başkanımız ve yönetimimiz bir yandan da mali tabloyu düzeltmeye çalışıyorlar. Burada en önemlisi taraftar. Taraftarımız bize güvendi. 16 maçta 18 puan alarak herkesin güvenini kaybetmek üzereydik ancak hep beraber bunun altından kalkabileceğini biliyorduk, iyi bir takım olduk ve altındna kalktık. Zorluklar şimdi başlıyor. En önemli şey başarılı olduktan sonra onu korumaktır. "

Haberin Devamı
YORUM YAZ