MENÜ

Sergen Yalçın istifa etti!

Gençlerbirliği'ne 2-1 mağlup olan ve düşme potasına giren Kayserispor'un teknik direktörü Sergen Yalçın görevini bıraktı.

Sergen Yalçın istifa etti!

Gençlerbirliği'ne 2-1 mağlup olan ve düşme potasına giren Kayserispor'un teknik direktörü Sergen Yalçın görevini bıraktı.

Yalçın, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

'Futbolda bu kadar düşüş olmaz'

"Bu seviyede olmaması gereken hatalar yaptık. Oyunsal anlamda çok bir şey yaptığımız söylenemez. İki haftalık arada çok çaba sarf ettik bazı şeyleri düzeltmek için. Antrenman saatlerini değiştirdik, antrenman sistemini değiştirdik... Bu kadar düşüş çok mantıklı görünmüyor. Futbolda bu kadar düşüş olmaz. Bütün oyuncularda bir düşüş var. 6-7 haftalık bir süreçte oyuncuların hem mental hem de fiziksel anlamda kopmaları enteresan."

'Takımın düzenini bozan oyuncular var'

"Demek ki bazı şeyleri değiştiremiyoruz. Değiştirmek için çok çaba sarf ediyoruz ama değiştiremiyoruz. Teknik ekip olarak da konsantrasyonumuzu son haftalarda kaybettik. Antrenmanda zaten idare ettiğimiz oyuncular var, çalışmayan oyuncular var... İş saha dışını da yansıdı. Takımın düzenini bozan oyuncular var."

'Başarısızlığın tek sorumlusu benim'

"Birkaç gün önce yönetime rapor vermiştim birkaç oyuncu ile ilgili. Maalesef beceremedik. Bizde de sıkıntı var. Başarısızlığın tek sorumlusu var o da benim. Bu başarısızlığı üzerimize alıyoruz. Bizden sonra birisi gelip buradaki enerjiyi değiştirebilir belki. Ekip olarak üzgünüz. İnşallah bizden sonra gelecek teknik direktör takıma enerji katabilir. Bu saatten sonra daha fazla takıma ve şehre zarar vermek istemedik. Teşekkür ederim."


Göksel Gümüşdağ: Özür diliyorum

Haberin Devamı
YORUM YAZ