MENÜ

Alex'den Galatasaray'a gol atan Josef de Souza'ya "Dejavu"

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza'dan Josef de Souza'ya tebrik geldi. Alex sosyal medya hesabından olarak paylaşım yaparak De Souza'nın golünü 2001 yılında Galatasaray'a attığı gole benzetti ve "Dejavu" notunu düştü.

Alex'den Galatasaray'a gol atan Josef de Souza'ya "Dejavu"

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi mücadelesi 1-0 sarı-lacivertli takımın üstünlüğü ile sona erdi. Fenerbahçe'nin efsane ismi Alex de Souza gol atan vatandaşı Josef de Souza'yı yaptığı paylaşımla tebrik etti.

Alex yaptığı paylaşımda Josef de Souza'nın golünü Galatasaray'a 2001 yılında attığı golü hatırladığını anımsatarak "Dejavu" yazdı.

Dejavu nedir?

Fransızca kökenli bir kelime olan dejavu, insanın, yaşamakta olduğu bir anı veya ilk defa gördüğü bir yeri sanki daha önce de yaşamış veya görmüş gibi bir hisse kapılması durumuna verilen isimdir. Dejavu en çok 15-25 yaş aralığında yaşanır ve asla bir rahatsızlık değildir. Hepimiz hayatımız boyunca mutlaka dejavu yaşamışızdır. Uzmanlar, dejavu yaşamanın normal ama sıklıkla yaşamanın birtakım psikolojik rahatsızlıklarla ilişkili olduğunu düşünmektedir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ