MENÜ

İzmir at yarış tahminleri - Gökhan Yalçınkaya'nın yorumları

İzmir At yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi ve sizler için altılı kuponu hazırladı.

İzmir at yarış tahminleri - Gökhan Yalçınkaya'nın yorumları

27 Nisan Perşembe İzmir At yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi ve sizler için altılı kuponu hazırladı.

TARIKHAN geceyi aydınlatır

Yazar: Gökhan Yalçınkaya


1.AYAK: BORAHANBEY, tatminkar koşuyor. Koşuda üç tane süratli at var, yarışın hızlı tempoda gitmesi yüksek ihtimal olup, güç aldığı bariyer dibinden sprinter yapısıyla sonuca gidebilir. BAYKETENCİ, geçen yarışında form tutma yolunda önemli sinyaller verdi, bu at kendine gelince tehlikeli oluyor, hatırlayın geçen seneyi yeri geldi ata 20 gün içinde dört yarış koşturdular, aslanlar gibi mücadele etti, 6 gün içinde iki yarış kazandığı zaman dilimi de oldu, yani vurgulamadık istediğim bu yarışla birlikte çıkışa geçebilir. Verdiği 1.5 aylık ara sürecinde tedavisi yapılıp düzenli idmanda ve hazırlık yönünden hiçbir eksiği bulunmayıp kusursuz hazırlandığını öğrendiğim YİĞİTSOY, nerde nasıl koşacağını kestiremediğim ve bu mesafede Şirinyerde kazanmış olduğu yarışı bulunduğu için karşıma almak istemediğim EFE BABA, son tabelasında formunda gelişmeler olduğunu belli eden UÇAN MARTI, stilindeki rakiplerinden erken sıyrılabilirse, düzlüğe bırakabileceği iki atomluk nefesle bitirebilecek potansiyelde olan ÖZGÜRÜNOĞLU, 10 aydır hemen hemen her yarışına oynadığım bu kez atlarsam dünyayı başıma yıkmasından korktuğum için sona eklediğim uzunları seven SOYLUKRAL, bütçeler dahilinde değerlendirilmesi gereken diğer isimlerdir.

2.AYAK:SOĞUK ÇERMİK, 5 aylık aradan sonra üç yarış koştu, artık nefesi tık moduna getirmiştir, daha üst gruplarda kapasitede bir at. KRİSTAL, bana göre mesafe istiyor, son yarışı çok kısaydı, önceki yarışı 1400’de maiden olsa da at sermayeli kazanmıştı, 1600 kısrağı rahatlatacaktır. GAYEMSU, 4 gün önce koştu ama bu eküri, bu kadar yakın ara koşuyorsa at iyi durumdadır, kaymağını yemek istiyorlardır. LİDERBATUR, son yarışında boşlukta üçüncü kalmıştı, en ideal mesafesinin 1600 olduğunu düşünüyorum, formda pilotuyla yazmazsam elim kırılır. SON HATIRAN ile DİLLERE DESTAN da 3-5 yarış gözükmeyip vuran atlar, yani ters atlar sürprize müsait dişi yarışında yerimiz varsa ilave edelim.

3.AYAK:Formda atlar NORTH VALLEY ile SUN BURN bana göre bu grubun bir tık üzerindeler. Bende ANAYASA olup, ANAYASA’yı ihlal etmek isteyenler darbe teşebbüsünde bulunup ters at arayabilirler.

4.AYAK:Koşan 6 atın 5’i uzunlarda yarış kazanmış isimler. Son startlarını kazanan AŞKARBEY, FRİGYALI, KARAMÜRSEL için extra bir analizim yok, fit atları karşıma almam. Mesafe tutan atlar tehlikelidir doğrultusunda da MUHRİP’i de ekleyip kendimi taç’a atmak istiyorum.

5.AYAK:Kaba kumda katıldığı 10 yarışın 7’sini kazanıp 2’sinde ikinci olurken mükemmel bir istatistik ortaya koyan, bunun dışında da ekibinin her yarışa saldırmadan yarış seçerek koştuğu için at da hakkını veriyor diyerek TARIKHAN’ın geceyi aydınlatmasını bekliyorum.

6.AYAK:ARALYN ile DEEPHOUSE LOUNGE eli kulağında isimler. DITMAS DRIVE kaba kuma ilk kez çıkacak soru işareti. DEREKIZI, takibimde, ayrıca jokeyinden dolayı kalbim onun kazanmasından yana. Dinçlikle ters koşma ihtimali olan ZUZUNAZ ile KALİMİTA’da bombacılara ilavemdir.

4,8,1,5,2,3,6 // 8,2,4,7,3,6 // 2,3 // 1,4,2,3 // 2 // 1,5,3,4,8,14

Haberin Devamı
YORUM YAZ