MENÜ

İzmir At Yarış tahminleri - Gökhan Yalçınkaya yorumladı

İzmir at yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi ve sizler için altılı hazırladı.

İzmir At Yarış tahminleri - Gökhan Yalçınkaya yorumladı

30 Nisan Pazar İzmir at yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi ve sizler için altılı hazırladı.

FAIR MONT dinçlikle vurur

Yazar: Gökhan Yalçınkaya

1.AYAK: Öncelikle WIN EVERY DAY’i bir tebrik edeyim, helal atmış. Safkan 1 ay içerisinde beş yarış koştu, 3 birincilik 1 ikincilik elde etti, hadi arap atı olsa anlarım da narin İngiliz atlarında böyle bir performans takdire şayan. Bu kez 25 gün dinlendi. Yine çıkacak tempoyu verecek çekecek gidecek, takılabilecek iki at var ama ikisi de formsuz olduğu için bozabilirler mi bilemedim. Avantajı, stilindeki atların formsuz oluşu, dezavantajı da son yarışına 7 kilo alması, bakalım denge nasıl cereyan edecek izleyip göreceğiz. Rakip gördüğüm ilk isim YOUNG BOND, ‘’Win Every Day’’ in kazandığı kısa vadeli yarışın dördüncüsü, ilk başta saydığım onun üzerine gitmeleri ihtimali doğrultusunda şansını bir hayli fazla görmekteyim, sprinter yapısıyla sonuca ulaşabilir, yavaş giden yarışlarda tam randıman veremiyor. Sonrasında BLUE ISLAND, tutuyorum, son dört yarışında ikiliden düşmeyerek bana extra bir analiz bırakmadı, yukarı tarafla ciddi kilo avantajı olması da bir diğer artısı. Son yarışında yeniden form tuttuğun gösteren İzmir uzun kumda 4 kez kazandığını hatırlatmak istediğim CEREMONY ile moralli fit durumdaki LONG WAY de diğer şanslı gördüğüm ihtimallerdir.

2.AYAK: Son startında ‘’Desvi Danya’’ nın numarayı istemesine ilk 400 metre fazla efor sarfederek cevap verip numarayı ona vermeyen EL FUEGO’nun bu eforu düzlükte onun rakiplerine cevap verememesine sebep oldu, ayağına çabuk safkandan bu kez suskun binicisiyle etkili bir yarış beklemekteyim. Çimdeki yarışını önemsemediğim, şimdilik kumda daha iyi koşacak izlenimi veren KAVACIK BEYİ, 3 aydır takibimde olan, çok değil daha 2 yarış önce GRUP koşusunda harp gösterilen ROYAL CAPUCINO, iyi durumunu yarışlarına yansıtan CAFERAĞA, faul yaparak kazandığı yarışından sonraki başarısız koşusundan sonra 2 ay geriye alınıp tedavisi yapılan dinçlikle ters koşma ihtimali bulunan NALDÖKENLİ GAKGOŞ, diğer tuttuğum isimlerdir.

3.AYAK: KAÇAKKIZ’ın ilk yarışı iyiydi, koşu görmenin oturaklığıyla daha iyi netice elde etmesi normaldir. DEMİRBABA, ilk yarışında makinadan iyi çıktı, iyi yer tuttu, pilotu hadi dedi, düzlükte arttıramadı, bu kez ters köşe yapabilir. HAZARDAĞI, İzmir’de 1000 metreyi gören atların arasında en iyi dereceye sahip olup, uzayan 100 metrede çıkışa geçebilir. SANAY, yarış koştukça oturuyor, üstelik 50 kilo, yazarım.

4.AYAK: PEPİTO, PREDESTINATION, PRINCES DI üçlüsünün yarışları ortada atlar çok formda. Son startında 60 kilonun altında ezildiğini düşündüğüm BADEGÜL’ü de ekleyip pencere bırakmayacağım.

5.AYAK: ŞÜKRÜ, geçen yarışında 63 kilodan olumsuz etkilendi. MADRABAZ, kumda kazandı, ama Başkent’te çimde de kazanmıştı, at çok iyi duruma gelmiş. KUTUP’a maşallah diyor, sınıf değiştiren KARAÇİVİ ile ters at ESER’le de yerimiz varsa sürpriz arayışına girebiliriz.

6.AYAK: Verdiği 200 günlük ara sürecinde tedavisi yapılıp buraya noksansız hazırlanan ayrıca geçen sene GAZİ’de koşma gururunu yaşayan kalite FAIR MONT dinçlikle bankomdur.

2,1,11,4,8 // 6,4,9,1,2 // 6,1,3,7 // 2,1,4,3 // 2,5,1,4,3 // 8


Haberin Devamı
YORUM YAZ