MENÜ

Elazığ at yarış tahminleri - Gökhan Yalçınkaya'nın yorumları

Elazığ at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün at yarış programını değerlendirdi ve sizler için altılı hazırladı.

Elazığ at yarış tahminleri - Gökhan Yalçınkaya'nın yorumları

3 Mayıs Elazığ at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün at yarış programını değerlendirdi ve sizler için altılı hazırladı.

YAKIŞIKLI ÇOCUK saçlarını tarar

Yazar: Gökhan Yalçınkaya

1.AYAK: ESENPOYRAZ, geçen hafta ters mesafede koştu, atın bu zaman dilimine kadar kazandığı 6 yarışının 5’i uzunlarda, bu kez lehine dönen mesafede tatlı bir sürprizle başlatabilir. BEST TIME BEST, Elazığ sezonu başladıktan sonra at belli ki burayı sevdi yeniden form tuttuğunu gösterdi, her iki yarışıda iyiydi, burda iki tane kaçak at olduğu için koşunun süratli gitme ihtimali yüksek, güç aldığı bariyer dibinden uzun düzlük sprintiyle sonuca gidebilir. HULİN, Elazığ sezonu başlar başlamaz hemen o da sinyal vermeye başladı, pist seçiyor, burayı çok seviyor, geçmişteki yarışlarında da bunu göstermişti, yarış kolluyor bugun yarın vurur. METİNBABA, 4.5 ay aradan sonra bir nevi uzun galop niyetine yarış gördü, artan kondüsyonuyla bu kez dikkat! HÜR TUMBUL, artık düzeldi, 5 kilo da düştü, mesafe tutar, bu yarışa birlikte yakın markaja alın derim. SIGHT SEERS, ‘’Ataştacus’’ u geçtiği yarışta göz doldurdu, fizik olarak sallı bir at, o bakımdan uzunlarda daha rahat koşuyor, 57’den 50’ye düştü, ki formda atı karşıma almam. MOONBOW, şov yaparak sezonu noktalamıştı, 4 aylık tedavi süreci gördü, atın düzenli idmanda olduğunu öğrendim, kalitesiyle dinçlik yarışı yapabilir. MARUFBEY, rakiplerinin diplerinde dolaşıp duruyor, formsuz binicisine rağmen atın istikrar yakalaması sebebiyle, yazarım. NEW ALAÇAT, kazandı moral buldu, yarışın favorisi olmayı hak etti. LIFE IS A BREEZE, zaman zaman ters yarışlar yapıyor, tutturursa kupon bırakmaz.

2.AYAK:Bursa ve Kocaeli yarışlarında beklenen çıkışı yapamayınca Urfaya götürülen olumlu tepki verince bu kez daha ağır kumu olan Elazığda şansını deneyecek olan BRUSK, son startına
oranla uzayan 500 metre mesafede usta pilotu MEHMET TAŞKAYA ile vurabilir, favorimdir. Kazanma zamanı çoktan gelip geçen NİZAMİ, rakip gördüğüm ilk isim olup, Hand 14- Şartlı4 yarışlardan sonra yeniden maidene dönen ATAÇ GIRL ile Elazığda ilk kez koşacağı için ters netice elde etme olasılığı bulunan GRAND BOSPHORUS diğer şanslı gördüğüm atlardır.

3.AYAK:Geçen yarışında jokeyinin ısrarlı teşviklerine rağmen önlere çabuk gelemeyen, 600’lere akılırken de dışarı açılıp 3-4 boy kaybeden, yani buram buram koşu tecrübesizliği yaşayan o gün ekürisinin yarışseveri kurtardığı UÇARKANAT ile 1.15.87 yi güle oynaya yaparken burada mesafeyi gören en yakın rakibine 3 saniye fark yapan SATANHAN ikilisini ayırmıyorum.

4.AYAK:Bana göre az atlı ama en zor yarış burası. Kapatıp en sürprizini bekleyeceğim. Kimseye karışmıyorum.

5.AYAK:TEKİNEFE süper form tuttu, maşallah diyip geçiyorum. BABASÖNMEZ’in formunda gelişmeler var. DİLŞADOĞLU, geçen yarışında Kısa Vade koştu bu kez rakipler daha müsait. ÇÖLAVI, önde boş kalırsa bombayı patlatabilir. LİDER DOĞAN’ iki yarıştır ısrarla öneriyorum, peşindeyim.

6.AYAK:Tırnağının ucuna gelen YAKIŞIKLI ÇOCUK’un startla birlikte numarayı alıp, bu kez anneden abisi ‘’YARAMAZ ÇOCUK’’ un kardeşi olduğunu, beyaz bayrak ayna yarışıyla hatırlatmasını bekliyorum bankomdur.

2,3,4,1,8,9,5,7,6,10 // 1,4,6,3 // 5,1 // HEPSİ // 9,3,2,5,10 // 6

Haberin Devamı
YORUM YAZ