MENÜ

Mehmet Demirkol: O pozda tiyatral bir hava var!

Mehmet Demirkol, NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi'nde gündemi değerlendirdi. Kadınlar Voleybol Finali sonrasındaki fotoğrafı samimi bulmadığını ifade eden Demirkol, Beşiktaş'a ters gelen iki takımı da açıkladı.

Mehmet Demirkol: O pozda tiyatral bir hava var!

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan voleybol maçından sonraki birlikte verilen pozla ilgili Mehmet Demirkol, "O pozda tiyatral bir hava var. O zaman kazanan takım kupayı kaldırırken diğer takım da sevinsin. Olmuyor değil mi sınır oraya kadar" dedi.

Atletizmde 2005 öncesi kırılan rekorların silinmesi konusunda da Demirkol, "Ne hakla başarıları geri alıyorsun? 1948'de adamın kırdığı rekoru neden elinden alıyorsun? Sen onun rekorunu elinden aldığın zaman onu suçlamış oluyorsun. Bundan yıllar sonra da Bolt'un rekorunu elinden alacaksın o zaman. Olur mu öyle şey?" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de büyük kriz! Volkan Demirel çıldırdı...

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın "Şampiyonluk ramazana denk gelirse kutlama yapmayı düşünmüyorum" açıklamasına yorumda bulunan Mehmet Demirkol, "Totem şamanizmde vardır. Fikret Orman, totemi Ramazan'da yapmasın" dedi.

Mehmet Demirkol diğer açıklamalarından satırbaşları şu şekilde;

"Burak Yılmaz iyi bir Beşiktaşlı. Ama Beşiktaş bu parayı nasıl karşılayacaklar onu bilmiyorum. 2 Aboubakar maaşı alıyor."

"Van der Wiel hiçbir şeyi ciddeye almıyor. Adamın kişilik durumu bu. İçeriden yansıyan bütün bilgi bunu gösteriyor."

"Beşiktaş'a Türkiye'de ters gelen 2 takım: Fenerbahçe ve Başakşehir. Ama şöyle bir ihtimal var. Beşiktaş, Fenerbahçe'den 1 puan aldığında Başakşehir ile puan farkını artırabilir. Çünkü Başakşehir, Antalyaspor deplasmanında... Beşiktaş'ın avantajı bu olabilir."

"Aziz Yıldırım, Bülent Uygun'u isteyebilir. Ama daha çok Aykut Kocaman ismi geçiyor."

"Galatasaray gibi demokratik bir kulüpte hakaret içermeyen sözlerden ötürü üyeleri, üyelikten atmaya çalışıyorlar. Galatasaray'ın ayarlarıyla oynamayın."

Haberin Devamı
YORUM YAZ