MENÜ

(ÖZET) Galatasaray-Kasımpaşa maç sonucu: 1-3

Geçen hafta Bursa'ya 5 gol atan Galatasaray, seyircisiz maçta sahasında şok bir skor aldı. Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup olan Sarı-Kırmızılılar'da hedef tahtasına Tudor'un ismi yazıldı. Hırvat hocanın Bruma'yı 20 dakika olmadan oyundan alması, taraftarı çileden çıkardı. Aslan'ın Avrupa tahtı, bu mağlubiyetle sallanmaya devam etti.

(ÖZET) Galatasaray-Kasımpaşa maç sonucu: 1-3

90+ Tolga Kaplan / fanatik.com.tr

Süper Lig'de kalan 5 haftayı da kayıpsız atlatmayı hedefleyen Galatasaray, sahasında Kasımpaşa konuk etti. Seyircisiz oynama cezası nedeniyle boş tribünlere karşı oynanan maçta Galatasaray, sahasında beklenmedik bir sonuç aldı. 20 dakikada dolmadan Bruma'yı oyundan alarak taraftarını çıldırtan Tudor, Kasımpaşa karşısında çaresiz kaldı. 58'de Tolga Ciğerci'nin atılmasıyla 10 kişi kalan Galatasaray karşısında Kasımpaşa, 3-1'lik skorla büyük bir zafer elde etti, 4 hafta aradan sonra galip geldi. Galatasaray ise Tudor yönetiminde çıktığı son 6 maçta 4. kez sahadan yenilgiyle ayrıldı. Genç teknik özellikle bugün verdiği kararlar ve sonuçla kredisini iyiden iyiye tüketmiş oldu.

Maçtan dakikalar:

Türk Telekom Arena'da ilk düdük çalındı ve mücadele başladı.

Galatasaray ilk dakikada gole yaklaştı. Alman yıldız Lukas Podolski'nin ceza sahası içinden çektiği sert şutu kaleci Ramazan güçlükle çıkardı.

7'nci dakikada Igor Tudor, Eren Derdiyok'u ısınmaya gönderdi.

10. dakikada Tolga Ciğerci, Kasımpaşalı futbolcu Pavelka'ya yaptığı hareketin ardından sarı kart gördü ve gelecek hafta oynanacak Gaziantepspor maçında cezalı duruma düştü.

18'de Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in ceza sahası dışından çektiği sert şut, az farkla üstten auta gitti. Aynı dakikada Bruma'nın yerine Garry Rodrigues dahil oldu.

GOL | 25. dakikada Kasımpaşa deplasmanda 1-0 öne geçti. Ahmet Çalık, gelen uzun topta zamanlama hatası yapınca konuk ekip pozisyona girdi. Andre Castro düzgün bir vuruşla köşeyi buldu ve Kasımpaşa üstünlüğü yakaladı.

31. dakikada Galatasaray beraberlik golüne çok yaklaştı. Sneijder'in kullandığı duran topta Garry Rodrigues bomboş pozisyonda kafayı vurdu, ancak kaleci Ramazan topu kornere çeldi.

39. dakikada Sarı-Kırmızılılar net bir fırsat yakaladı. Garry Rodrigues'in ortasında ceza sahasında bulunan Selçuk İnan kafasıyla topu sıyırdı, top kale direğini yalayarak auta gitti.

Karşılaşmada ilk yarı 1-0 sona erdi.

2. devre başladı.

59'uncu dakikada Tolga Ciğerci, ilk sarı kartta olduğu gibi yine Pavelka'ya faul yaptı ve hakem Özgür Yankaya'dan ikinci sarı kartı görerek, kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

GOL | Kasımpaşa, Türk Telekom Arena'da 2 farkı yakaladı. 62'de duran top kazanan Galatasaray, oluşan karambolde penaltı bekledi. Futbolcular, hakeme yoğun itirazlarda bulunurken, Kasımpaşa kontra atağa çıktı ve Turgut Doğan Şahin topu filelerle buluşturdu: 0-2.

70. dakikada Carole'ün yerine Martin Linnes oyuna dahil oldu.

GOL | 82'de Kasımpaşa farkı 3'e çıkardı. İlk golün sahibi Castro, Muslera'yı bir kez daha avladı: 0-3.

90+1'de Wesley Sneijder, ceza sahasından müthiş bir golle fileleri buldu: 1-3.

Maç bu skorla sona erdi ve Galatasaray evinde ağır bir yara almış oldu.

İLK 11'LER:

Galatasaray: Muslera, Sabri, Hakan, Ahmet, Carole, Tolga, Selçuk, Yasin, Sneijder, Bruma, Podolski.
Galatasaray'ın yedekleri: Cenk, Eren, Linnes, Rodrigues, Semih, Josue, de Jong

***
Kasımpaşa: Ramazan, Popov, Veysel, Titi, Veigneau, Abdullah, Sadiku, Castro, Pavelka, Eduok, Adem Büyük
Kasımpaşa'nın yedekleri: Eray, Otigba, Bozhikov, Turgut Doğan, Guanca, Batuhan, Ahmet

Haberin Devamı
YORUM YAZ