MENÜ

"Manisaspor avantaj kaybetti"

TFF 1'inci Ligi'nde Manisaspor, sahasında Altınordu'ya 2-0 yenilerek tehlikeli bölgeden uzaklaşamazken siyah beyazlı ekibin teknik direktörü Sait Karafırtınalar, "Avantajı kaybettik ama ligde kalacağız" dedi.

"Manisaspor avantaj kaybetti"

Altınordu karşısında cezalı İsmail Haktan ve Sebaihi'nin eksikliğini fazlasıyla hissettiklerini dile getiren Karafıntınalar, "Beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Ancak umudumuzu yitirmeyeceğiz. Önümüzde zor ve riskli karşılaşmalar var. Çok dikkatli olmalıyız, kaybetme lüksümüz kalmadı" diye konuştu.

Pazartesi günü Balıkesirspor'a konuk olacaklarını hatırlatan Karafırtınalar, "Balıkesirspor'un herhangi bir sıkıntısı yok. Sahaya rahat çıkacaklar. Önemli deplasmanlardan kritik puanlar toplayıp döndük. Balıkesir'den de istediğimizi alacağız" ifadelerini kullandı.

Taraftarların Altınordu yenilgisi sonrası kendisine yönelik protestosunu değerlendiren Karafırtınalar, "Futbolda en küçük bir olumsuzlukta ya başkan ya teknik adamın görevi bırakması istenir. Şurada 3 hafta kaldı. Bu süreçte gidecek halim yok. Ben taraftarın söylemleriyle hareket etmem. Göreve başladığımda sadece 2 puanımız vardı, şimdi 33'e ulaştık" diye konuştu.

EKSİK ÇOK

Balıkesirspor ile pazartesi günü deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayan Manisaspor'da cezalı ve sakat futbolcuların çokluğu teknik heyeti sıkıntıya soktu.

Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun geçen hafta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanında kırmızı kart gören İsmail Haktan'a 2, Sebaihi'ye de 3 maç ceza verdiğini belirterek, "Altınordu derbisinde de Mikic direkt kırmızı kart gördü. Kalecimiz İsmail Şahmalı'nın sakatlığı sürüyor. Yetmezmiş gibi Ümit Yasin de sakatlandı. Çok eksiğimiz var. Ancak bahane üretmeden, Balıkesirspor'u yenmeliyiz" dedi.

İlker Kılıçarslan - DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ