MENÜ

Adana at yarış tahminleri - 6 Mayıs Cumartesi

Cumartesi Adana At yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

Adana at yarış tahminleri -  6 Mayıs Cumartesi

6 Mayıs Adana Cumartesi At yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

MY SWEET BOY atış için hazır

Yazar: Gökhan Yalçınkaya

1.AYAK:Yakın takipçilerim bilirler, bu BERLİN için geçen sene sürekli yazdım kumda çok eksik, çim beklenmeli diye. Ard arda çimde güzel 2 tane ikincilikten sonra kuma çıkınca at geriye gitmeye başladı. Başarısız üç yarışından sonra koşulmadı yaklaşık 4 aylık tedavi sürecinin ardından bu kez çimde dinçlik yarışı yapabilir. ‘’KOCA BABA’’ gibi formda bir rakibinin arkasına yaptığı ikinciliğini bu gruba yeterli gördüğüm eli kulağındaki OLCAYIN KIZI, rakip gördüğüm ilk isim olup, bu zamana kadar koştuğu tüm yarışları kaba kumda ve sentetikte olan, çime ilk kez çıkacağı için bir kez görme taraftarı olduğum STRIKE HARD, Kartepede gördüğümüz orada sürekli favori çıkıp mileti ha bire ters köşe yapan yine çime ilk kez çıkacağı için kapalı kutu olan LHAZAREEN, son startında sentetikte tutmayan, geçen sene Ankara’daki ilk çim yarışında tatminkar bir üçüncülük elde ettiğini hatırlatmak istediğim BELLA AMIGA, yarışta şanslı gördüğüm diğer isimlerdir.

2.AYAK:Ayağına çabuk kısrak AKDENİZLİ, hemcinslerine kilo verecek olmasına rağmen , grubun uygun olması sebebiyle beyaz bayrak ayna yarışı yapabilir. Verdiği 2.5 aylık aradan sonra henüz tabelası bile olmadığı eksik olduğu sentetikte varlık gösteremeyen, sonrasında sevdiği çime çıkınca hemen sinyal veren KIZ AYŞE, bu kez artan kondüsyonuyla vurabilir. Son üç startında 5 boy, 7 boy, 3 boy kaldığı için gerçek gücünü yasıtamayan bu yüzden bugun biraz geri planda kalan SATINKA, sağlıklı çıkması halinde isyan edebilir. Verdiği 5 aylık aradan sonraki yarışında nefes yönünden sıkışan GRAND SPRING, artan kondüsyonuyla daha önce 2 kez kazandığı uzun mesafede 3’leyebilir.

3.AYAK:Genelinin kısa çimde yarış kazanma tecrübesi bulunduğu kıran kırana geçmesini beklediğim mücadelenin bütçeler dahilinde kalabalık tutulması taraftarıyım. Bana göre tuzak yarışı. Sıralamam; KAZİMBABA, MISS ELENİ, KÜÇÜK MATRA, TEKDAL, PARTY LOVER, OFSAYT, STAR OF MELİH, SHERE KHAN şeklindedir.

4.AYAK:Verdiği aradan sonra üst üste yarışlar koşarak form tutmaya çalışan, eksik olduğu kumdaki son startında artık hazırım geliyorum havası veren, civi’sinde 2 açık yarış, 2 kısa vade koşma tecrübesi bulunan, bahsettiğim 2 açık çim yarışını saymazsak, ondan önce koştuğu 5 çim yarışının 2’sini kazanıp 3’sinde ikinci olduğunu hatırlatmak istediğim, ayrıca o dönem Ankara’da ‘’OĞLUM BERAT ve CİHAN PEHLİVANI’’ gibi şuan açık yarışlarda koşan atları geçen MY SWEET BOY’un kendisine rakip gördüğüm isme göre eksi 3 kilo avantajını bugun iyi kullanıp kazanmasını bekliyorum, bankomdur.

5.AYAK:Dengesiz bir yarış. STENEN PENA, INDIANPOLIS, BAZO, DUBROVNIK öne çıkardığım atlardır.

6.AYAK:Startdan sağlıklı çıkması halinde AVATAR’dan çift haneli bir ganyanla bomba beklemekteyim, benim favorimdir. Makinadan çıkarken sıkıntı yaşarsa, verdiği 6 aylık aradan sonra tedavisi yapılıp noksansız hazırlanan burda düzenli idmanda olan kısa çimi seven KALANTOR ile eli kulağındaki BABAEMİR devreye gireceğini düşündüğüm isimlerdir.

2,11,4,7,9 // 1,7,8,4 // 3,8,7,6,10,9,5,4 // 1 // 10,4,6,7 // 2,14,6

Haberin Devamı
YORUM YAZ