MENÜ

Hırvatistan - Türkiye U17 maç sonucu: 1-4

Türkiye U17 Milli Takımı Avrupa Şampiyonası A Grubu ikinci maçında Hırvatistan ile karşılaştı. İlk maçını 3-2 kaybeden milliler bu ev sahibi Hırvatistan'ı 4-1 yenerek rahat bir galibiyet aldı.

Hırvatistan - Türkiye U17 maç sonucu: 1-4

U17 Milli Takımımız, 2017 U17 UEFA Avrupa Şampiyonası Finalleri, A Grubu ikinci maçında ev sahibi Hırvatistan'ı 4-1 yendi.

Hırvatistan'ın Rijeka şehrindeki Rujevica Stadyumu'nda oynanan ve Belçika Futbol Federasyonu'ndan Nicolas Laforge'nin yönettiği maçta Milli Takımımızın gollerini 18. dakikada Malik Karaahmet, 49. dakikada Recep Gül, 69. dakikada Ozan Kabak ve 80. dakikada Radic (Kendi kalesine) atarken; Hırvatistan'ın golünü 67. dakikada Marin kaydetti.

U17 Milli Takımımız, gruptaki ilk maçında İspanya'ya 3-2, Hırvatistan ise İtalya'ya 1-0 mağlup olmuştu. A Grubu'nda oynanacak günün diğer maçında ise İspanya ile İtalya TSİ 18.45'te, aynı stadyumda karşılaşacak.

İlk 11'ler:

Stadyum: Rujevica

Hırvatistan: Kotarski, Hlevnjak, Čolina, Nekić, Radić, Franjić, Kreković, Hanuljak, Marin, Pršir, Sego

Türkiye: Berke Özer, Ramazan Civelek, Abdussamed Karnuçu, Ozan Kabak, Sefa Akgün, Recep Gül(K), Kerem Kesgin, Malik Karaahmet, Atalay Babacan, Yunus Akgün, Berk Çetin


Haberin Devamı
YORUM YAZ