MENÜ

Bursa at yarış tahminleri - İsmet Demir'in yorumları

Pazartesi Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı İsmet Demir günün programını değerlendirdi.

Bursa at yarış tahminleri - İsmet Demir'in yorumları

8 Mayıs Pazartesi Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı İsmet Demir günün programını değerlendirdi.

Yazar: İsmet Demir

MANİDAR çok yetenekli

1.AYAK: Son iki startını kazanarak fit duruma geldiğini gösteren YAYLALI(3), stili rakiplerine rağmen yine birinciliğe uzanabilir. Bu kez dişine göre rakipleriyle yarışacak olan KÜLÜNK RÜZGAR(1), en az favori kadar iddialı olacaktır. Kısa istirahat sonrası dereceli işler yaparak hazırlanan BERBATOV(5), dinçlikle üst sıralar için mücadele edecektir. Formunda aşama kaydeden GOLIATH(4), hücumda geç kalmaz ise denk rakiplerini avlayabilir. Güçlü orjinini son startında ispat eden FEARLESS CHAMPION(7) ile usta ellerde özenle hazırlanan WASAHOF(8) koşuda söz sahibi olabilecek diğer taylardır.

2.AYAK: Her geçen gün iyi duruma gelen YILDIZABAKAN(3), denk rakiplerinin yanında birincilik özlemine son verebilir. Ankara pistindeki son startını ölçü almadığım AYEFE(9), uygun kilosuyla bu kez farklı bir performans sergileyecektir. Yakın ara koşacak olmasına rağmen devam ettirdiği formuyla AKÇEŞME(2), yine söz sahibi olabilir. Son startıyla toparlandığını gösteren GALAPAGOS(11) ile dinçlikle etkili koşmasını beklediğim KARAZEYTİN(13) ikilisi üst sıraları zorlarlar. Tatminkar formuyla SERHASAN(10), daha sonraki ihtimaldir.

3.AYAK: Ankara çimindeki son startında erken öne çıktığı için beklenen yarışını yapamayan ANGEL HORSE(1), 1 kez start alıp kazandığı pist ve mesafesinde ilk şans verdiğim isimdir. İzmir'den moralli gelecek olan NORTH VALLEY(3), önemli sıklet avantajıyla favorinin sert ve ciddi rakibi olacaktır. Önde sert tempo kuracak olan BEDWULF(2) ile tırnağının ucuna gelen SUN BURN(4) ikilisi daha sonraki ihtimallerdir.

4.AYAK: Egebeyi'nin anne kardeşi olan MANİDAR(1), ilk startında pist rekoru kırarak yetenekli bir tay olduğunu göstermişti. Gündüzeli Kardeşlerin itina ile hazırladığı safkan artan form ve
tecrübesiyle 2'de 2 yapmaya yakındır.

5.AYAK: Sürekli aşama kaydeden HABİLDEN(4), kaba kumda da etkili olup, ekürisinin yardımı ile favorimdir. Tedavisi sonrası iki yarış gören yetenekli safkan BALTACI(5), geliştirdiği nefesiyle bu kez farklı koşacaktır. İyi durumu devam eden FENERLİCAN(1) ve DESTİÇAĞ(3) ikilisi daha sonraki ihtimallerdir.

6.AYAK: ÖZLENEN GÜL(3), SARAYCARİYESİ(5), KUĞU GÜZELİ(8) ve YÜCESOY(10) imkanlar ölçüsünde şans verdiğim kısraklardır. Bol şanslar dileğiyle...

3-1-5-4-7-8
3-9-2-11-13-10
1-3-2-4
1 tek MANİDAR
4-5-1-3
3-5-8-10

Haberin Devamı
YORUM YAZ