MENÜ

Şanlıurfa at yarış tahminleri - Gökhan Yalçınkaya'nın yorumları

Pazartesi Şanlıurfa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

Şanlıurfa at yarış tahminleri - Gökhan Yalçınkaya'nın yorumları

8 Mayıs Pazartesi Şanlıurfa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

Şanlıurfa’daki limanım BRUSK

1.AYAK:Güneydoğu’ya geldikten sonra gerek Şanlıurfa gerekse Elazığ pistlerindeki başarılı ikincilikleri sonrası, bu kez uzayan mesafede bu gruba aman vermeyeceği kanaatinde olduğum BRUSK, limanımdır, ona sığınıyorum.

2.AYAK:Hemcinslerine kilo verecek olmasına rağmen, grubun bir tık üzerinde olduğunu düşündüğüm ŞEVAL ABLA, favorimdir. Geçen haftaki yarışını kolay kazanırken göz dolduran, 1700’den 1200’e dönecek olması kağıt üzerinde zorlayacakmış gibi gözükse de, 1200’de daha önce 3 kez kazandığını hatırlatmak istediğim, YILDIRIMGÜZELİ, rakip gördüğüm ilk isim olup, son dönemdeki yarışları ters mesafelerde olduğu için eksik koştuğunu düşündüğüm, bu zamana kadar kazanmış olduğu 9 koşusunun 7’sinin kısalarda olduğuna özellikle dikkat çekmek istediğim HIZLI ZELİŞ ile aynı keza yine mesafe sınırları olduğunu düşündüğüm ve son iki koşusunu ters mesafelerde yaptığı için önemsemediğim, kazanmış olduğu her iki yarışıda kısalarda olan ATAKAN YELİ, yarışta söz sahibi olabileceğini düşündüğüm diğer atlardır.

3.AYAK:Zor yarış. FALEZ, LIFE IS A BREEZE, ANIZARBOS, GALLOPING WISDAM, SELİMBEY, BEST TIME BEST, BRAVE GREY, WARHEAD sıralamamdır.

4.AYAK: Çok beğendiğim ayağına çabuk beylerden YALAZBEYİ önde olmak üzere, ilk startlarını yakın derecelerle kolay kazanan ÖZGÜREL, YİĞİT MUSTAFA, KARAMUÇO bir kez daha görmek istediğim taylardır.

5.AYAK:5 gün önce YAKIŞIKLI ÇOCUK, için saçlarını tarar diye bir başlık atmıştım. Yarıştan sonra facebook ve instagram hesaplarımdan mesaj yağmuruna tutuldum. İnanın şahsıma hiç tepki mesajı gelmedi, gelen konulara değineceğim. Öncelikle şunu söyleyim, eskiden beri takip eden FANATİK HİPODROM okuyucuları benim 6 senedir iddialı ve renkli başlıklar attığımı bilirler, yeni takip edenleri bilmem.. Ben yazarım gelir gelmez orası ayrı, herkesin tarzı farklıdır, ki ERCAN FIRTINA da zaman zaman bana kızar, silahı çıkarınca direk ateş ediyorsun, bir kere de geri yerine koy, bu kadar riskli yazmana şaşırıyorum der. Neyse mesajlara geleyim, yarışseverler ATIN BİLEREK MAİDEN’DEN ÇIKARTILMADIĞINI DÜŞÜNÜYOR, geçen sene CİN OLMADAN ADAM ÇARPMAYA ÇALIŞANLARI, göstere göstere yazdığımı, kimseye eyvallahım olmadığını biliyorsunuz, ardına patır patır maidenden çıktılar, emin olun inansam bunu da yazarım. Ama bu atın pistte gezinme huyu var, bir de ‘’Kebnekajse’’den çok pres yedi, o yüzden düzlüğe nefesi yetmedi, yani bilerek yapmıyorlar, yine favorimdir. ETTORE, FAIR GIRL, THETIS mesafe istediğini düşündüğüm diğer şanslı gördüğüm atlardır.

6.AYAK:FETHULLAH FELHAN kardeşimizi geçen haftaki ilk birinciliği için tebrik ederim, aferin hiç abartılı hareketler yapmadı, yarış bitince gökyüzüne dönüp dua etmesi efendiliği yüzünden belli oluyordu, KARAKANTOS’la bende ilk sırada. Mesafesine dönen CESARET, takibimdeki BÜYÜK YENER, düzelen BUĞRACAN, ters at TURNA ŞAHİNİ, makinada rahat durursa KULALIGİL, diğer şanslı gördüğüm atlardır.

2 // 1,3,5,6 // 2,12,4,3,9,6,5,8 // 5,2,3,1 // 6,3,7,10 // 1,4,14,3,5,12

Haberin Devamı
YORUM YAZ