MENÜ

Avni Yıldırım - Marco Antonio Periban maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Süper Orta Sıklette 15 maça çıkan ve şu ana kadar tüm maçlarını kazanarak Türkiye'nin gurur olan Avni Yıldırım, "kemer maçına" adım adım yaklaşıyor. Son çıkış ise Meksikalı Periban maçından geçiyor. Peki Avni Yıldırım - Marco Antonio Periban maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Avni Yıldırım - Marco Antonio Periban maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Avni Yıldırım, Türk boks tarihinde bir ilki başararak altın kemere ulaşmak istiyor. Altın kemer maçına çıkması için ise Meksikalı boksör Marco Antonio Periban'ı kesinlikle yenmesi gerekiyor.

Avni Yıldırım - Marco Antonio Periban maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

13 Mayıs Cumartesi gecesi saat 04.00'te başlayacak maç TV8 ve TV 8,5'tan canlı olarak yayınlanacak. Maç ile ilgili tüm detaylar fanatik.com.tr'de olacak.

Periban: Fırsatı kaçıramam

Meksikalı Periban, "Ben bu fırsatı kaçıramam. Tekrar Dünya şampiyonluğu maçına çıkmak istiyorum ve bunun için kazanacağım" dedi.

Avni Yıldırım: Periban bana engel olamaz

Maçla ilgili açıklamalarda bulunan Avni Yıldırım ise, "Dünya Şampiyonluğu istiyorum. Bunun için bana Periban engel olamaz. Tercübeli bir boksör ancak ben kazanacağım." şeklinde konuştu.

Kariyerinde 29 maça çıkan 32 yaşındaki Meksikalı Periban 25 maç kazanırken, bunların 16'sında rakiplerini nakavt etti. Periban 3 kez möağlup oldu, bir kez de beraberlik elde etti.

Avni namağlup

25 yaşındaki Avni Yıldırım ise Süper ortasıklet kariyerinde 15 maça çıktı, bunların 10'unda rakiplerini nakavt etti. Avni şu ana kadar hiç mağlubiyet almadı.

Avni son olarak 18 şubatta Belaruslu rakibi Aliaksandr Sushchyts'ı nakavt etmişti.

Avni Yıldırım - Marco Antonio Periban maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

Haberin Devamı
YORUM YAZ