MENÜ

Zoran Barisic: Önemli bir galibiyet aldık

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Zoran Barisic, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Osmanlıspor’un ligin en önemli ve ciddi ekiplerinden bir tanesi olduğunu belirtti.

Zoran Barisic: Önemli bir galibiyet aldık

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Zoran Barisic, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Osmanlıspor’un ligin en önemli ve ciddi ekiplerinden bir tanesi olduğunu belirterek, ‘’Avrupa’da çok iyi maçlar oynadılar. Dolayısıyla bizi çok iyi temsil ettiler. Fakat evimizde çok iyi bir ekibiz. Rakip takımlara karşı çok iyi oynuyoruz. Çok önemli bir galibiyet aldık. Oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.

"Maçın son dakikalarında oyuna giren Yatabare’nin yerine Serdar’ı alamaz mıydınız ?" sorusu üzerine Barisic,’’Her kes elinden gelenin en iyisini yapıyor. İyi niyetliler. Benimde 2 gözüm var. Bende bazı şeyleri görüyorum. Bazen bazı şeyleri gözden kaçırıyor olabilirim ister istemez. Bu tarz şeyler zamanla çözülecek şeylerdir. Çok büyük bir problem teşkil ettiğini düşünmüyorum’’ diye yanıtladı.

Takımın gol atma sıkıntısı yaşadığı eleştirileri üzerine Barisic, "Daha önceki gol bulamadığımız maçlarda tek eksiğimiz şanstı. Fırsatlar yakalıyorduk. Fakat son vuruşları bir türlü yapamamıştık. Bugün 1 gol attık ve kazandık. İyi ve sıkı çalışıyoruz. En önemlisi gol yemiyoruz. Uzun haftalardır kalemizde gol görmüyoruz. Her şey zamanla rayına oturacak. Şu anda bir sorun yok’’ dedi.

Osmanlıspor cephesi

Osmanlıspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise Kardemir Karabükspor’u galibiyetinden dolayı tebrik ederek, "Kazanmaya gelmiştik. İyi bir maç oynadık. İyi bir mücadele ortaya koyduk. Ama rakibimizin direncine çok fazla karşılık veremedik. Oyun anlamında istediklerimizi yaptık. Ama son pas tercihlerinde ve son vuruşlarda hatalarımız oldu. Girdiğimiz pozisyonları gole çeviremedik. Direkten dönen bir topumuz vardı. Hücuma çıkarken yaptığımız pas hatasından dolayı penaltıdan gol yedik’’ dedi.

Osmanlıspor’un Avrupa’dan elendikten sonra düşüşe geçtiğinin sorulması üzerine Hamzaoğlu, "Osmanlıspor sezonu çok erken açtı. Bugüne kadar aşağı yukarı 50 maç yaptı. Biz geldiğimizde takımın hem mental hem de fiziksel yorgunluğu zaten gözleniyordu. Avrupa’dan elenince hedef kalmadı. Dolayısıyla takım sezonu bitirmiş bir havaya girmişti. Bizimle beraber çocuklar tekrar canlandı. Yeni hedefler koyduk. Onlara yeni bir şeyler katmaya çalıştık. O heyecanla şimdi mücadelelerine devam ediyorlar. Osmanlıspor önceden olduğu gibi yine başarılı olmaya devam edecek’’ dedi.

"Musa Çağıran’ın maçta olmayışının oyunlarını etkiledi mi ?" diye sorulması üzerine Hamzaoğlu, ’’Tabii ki sadece Musa Çağıran değil her oyuncu bizim için önemli. Ama hiçbir zaman sakatlara, cezalara maçı bağlayamayız. Diğer oyuncularımda hepsi birbirinden değerli. Onlarda bugün ellerinden geleni yaptılar. Sonuçta kazanmayı isteyen ve iyi mücadele eden 2 takımın maçı oldu. Golü atan kazandı.’’ diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ