MENÜ

Bucaspor'da Fatih Uygun'la yollar ayrıldı

Bucaspor'da Teknik Direktör Fatih Uygun ile yollarını ayıran, yönetim yeni teknik direktör için arayışlara başladı.

Bucaspor'da Fatih Uygun'la yollar ayrıldı

SPOR Toto 2'nci Lig ekiplerinden Bucaspor'da Teknik Direktör Fatih Uygun ile yollarını ayıran, yönetim yeni teknik direktör için arayışlara başladı.

Bucaspor'dan huzurlu şekilde ayrıldığını söyleyen Uygun, "Maddi olumsuzluklar bir yana, yaşanan manavi sorunlar, tesislerimizdeki temel ihtiyaçların giderilememesi gibi sıkıntılar takımızın tüm sinerjisini bozdu. Bunlara rağmen teknik ebimizin ve futbolcularımızın her türlü fedakarlığı yaptığının bilinmesini isterim. Görevim boyunca bizlere destek olanlara teşekkür ediyorum. Bucaspor'un güzel günlere doğru ilerleyeceğine inanıyorum" dedi.

Bucaspor yönetimi, Mehmet Aurelio'nun yanı sıra 4 teknik adamı daha gündemine aldığı ifade edildi. Tarık Daşgün, Yılmaz Özlem, Selahattin Dinçel ve Mesut Toros'u listeye ekleyen yönetimin aceleci davranmayacağı belirtildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Ahmet Doğan, doğru atımlar atarak yeni döneme hazırlanacaklarını söyledi. Doğan, "Fatih Uygun'a emekleri için teşekkür ediyoruz. Kulübümüz için en iyi kararı vereceğiz. Önce iç transferi bitireceğiz, ardından yeni teknik direktörümüzü belirleyeceğiz. Acele etmemize gerek yok, kriterlerimize uygun ismi bulucağız" diye konuştu.

Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ