MENÜ

Kayserispor'da hedef 8.'lik!

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, sarı kırmızılı ekibin ligde kalmayı garantilemesinin bir rehavete yol açmayacağını söyledi.

Kayserispor'da hedef 8.'lik!

KAYSERİSPOR Başkanı Erol Bedir, sarı kırmızılı ekibin ligde kalmayı garantilemesinin bir rehavete yol açmayacağını belirtti, "Kalan 3 maçta 9 puanı hedefliyoruz. 3 maçımızı kazanıp ligi 8'inci sırada tamamlamak istiyoruz" dedi.

Başkan Erol Bedir, Adanaspor’un Trabzonspor'la beraberliği, Kasımpaşa'nın Çaykur Rizespor'u 4-2 yenmesi, Gaziantepspor’un da Galatasaray'a mağlup olmasıyla takımının matematiksel olarak Süper Lig'de kaldığını hatırlatırken şunları söyledi:

"İkinci yarıda kulübü devraldığımızda kendimize 39-40 puan hedefi koymuştuk. Matematiksel olarak nasılsa ligde kaldık deyip, ipin ucunu kaçırmak gibi bir düşüncemiz yok. En formda, en güçlü kadromuzla kalan 3 maçımızdan 9 puan alıp, sezonu öyle kapatacağız. Küme düşme hattından son anda kurtulmuş bir takım değil, ligi 8 sırada bitiren bir takım olmak istiyoruz. Bizim için lig henüz bitmedi. Taraftarımızda son maça kadar bizi yalnız bırakmasın."

Oktay ENSARİ / KAYSERİ,(DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ