MENÜ

Bebeto'nun gol sevincindeki bebek, Sporting Lizbon'a transfer oldu!

Brezilyalı efsane Bebeto'nun, 1994 Dünya Kupası'nda attığı sonrası yaptığı bebek sevincinin kahramanı olan Mattheus Oliveira, Portekiz devi Sporting Lizbon'a transfer oldu.

Bebeto'nun gol sevincindeki bebek, Sporting Lizbon'a transfer oldu!

ABD'de düzenlenen 1994 Dünya Kupası'nı Brezilya şampiyonlukla tamamlarken, takımın yıldızlarından biri olan Bebeto'nun çeyrek finalde Hollanda'ya attığı gol sonrası yaptığı 'bebek sallama' sevinci tüm dünyanın ilgisini çekmiş ve klasikler arasında girmişti.

O gol sevincinin kahramanı olan Mattheus Oliveira, sansasyonel bir transferin altına imzasını attı. Portekiz Ligi takımlarından Estoril'de forma giyen 22 yaşındaki futbolcu, gösterdiği başarılı performansla Sporting Lizbon'un ilgisini çekmeyi başardı.

Gelecek sezondan itibaren Jorge Jesus'un çalıştırdığı Sporting Lizbon formasını terletecek orta saha oyuncusunun serbest kalma bedeli ise 45 milyon Euro olarak belirlendi.

Bebetonun gol sevincindeki bebek, Sporting Lizbona transfer oldu


Bebeto'nun, (ortada) bir başka efsane Romario (sağda) ve Mazinho ile (solda) birlikte yaptığı bebek sevinci, klasik gol sevinçleri arasında yer alıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ