MENÜ

Sabriye elenecek mi? Survivor 93. bölüm tanıtımı...

Survivor'da eleme heyecanının ardından ödül oyunu heyecanı yaşanacak. Ödül oyununda heyecan dorukta. Ünlüler takımında yarışan Sabriye Şengül bu akşam yayınlanacak bölümde oldukça sinirleniyor ve Acun Ilıcalı'dan tepki alıyor. Bu davranışı Sabriye elenecek mi? Sorusunu akıllara getirdi. İşte Survivor 93. bölüm tanıtımı...

Sabriye elenecek mi? Survivor 93. bölüm tanıtımı...




Survivor'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ünlüler takımından Sabriye, oyunda yenilince gönüllüler takımına doğru kum fırlatıyor. Acun Ilıcalı da "Sabriye ne yapıyorsun" ya deyip tepkisini gösteiyor.

Sabriye daha önce uyarı almıştı...

Sabriye agresif hareketlerinden dolayı Acun'dan uyarı almıştı. Survivor'ın bu akşam yayınlanacak olan bölümünde Sabriye yine agresif bir hareket sergileyince akıllara "Sabriye diskalifiye mi olacak" sorusu geldi.

Survivor 2018 All-Star ne zaman başlayacak? Survivor'da kimler yarışacak?

Sabriye Şengül kimdir?

Sert mizacı ile tanınan Sabriye Şengül, çocukluk yıllarında sürekli olarak erkek arkadaşları ile vakit geçirdiğinden dolayı tavırlarının da bu doğrultuda geliştiğini açıklamalarında söyledi. Lise eğitimi sırasında antrenörü tarafından boks yapmaya teşvik edildi ve bu yolda ilerlemeye başladı. Boksa ilk başlamış olduğu zamanlarda ablası tarafından bu durum pek sıcak karşılanmadı ancak Sabriye Şengül yılmadı ve hayallerinin peşinden koştu. Bir spor salonuna kaydını yaptırdıktan sonra özel olarak boks eğitimi aldı. Sabriye Şengül, yalnızca yakın çevresinde bulunanlar tarafından değil bazı önemli antrenörler tarafından da fark edildi. Bu doğrultuda da göstermiş olduğu üstün performanslar ile Türkiye Boks Şampiyonu oldu. Milli formayı da giyen Sabriye, ülkemizi Avrupa’da en iyi şekilde temsil etti. 2015 yılından sonra da profesyonel olarak boksa devam etti. Kickboksta hiç mağlubiyeti bulunmayan Sabriye Şengül, göstermiş olduğu başarı sayesinde de altın kemer aldı. Başarı adımlarını tırmanan Sabriye, Türkiye tarafından tanınan bir fenomen haline geldi.

2018 Survivor All Star ne zaman başlıyor? Survivor All Star 2018'de kimler yarışacak?

Boks ve Kickboks’ta 3 Türkiye şampiyonluğunu elinde bulunduran Sabriye Şengül, aynı zamanda da K1 Dünya Karması Şampiyonluğu ve Uluslararası Boks Şampiyonluğu’na da sahiptir.
Survivor 2017 yarışması genel istatistikleri incelendiğinde 12 yarışmacı içinde 11. Sırada kendisine yer bulan Sabriye Şengül, toplamda 2017 oyunda yarışmış. Yarışmış olduğu 207 oyunun 76 tanesinden galibiyet ile ayrılırken 131 tanesinden de mağlubiyet ile ayrıldı. Yarışmacının şu ana kadar göstermiş olduğu performans sonucunda el etmiş olduğu puan ise 128’dir. Sergilediği performanslar sonucunda performans değeri de 0.62 olarak belirlenmiştir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ