MENÜ

Basketbol ailesi, NBA Fan Zone'da buluştu

NBA Fan Zone Sergisi, spor tutkunlarını Haziran sonuna kadar Social İstanbul’da (Demirören İstiklal) ağırlayacak.

Basketbol ailesi, NBA Fan Zone'da buluştu

NBA Fan Zone Sergisi’nin Açılış Daveti, Social İstanbul’da (Demirören İstiklal) gerçekleştirildi. NBA Avrupa Başkan Yardımcısı Naci Cansun ve Efor Events ev sahipliğinde düzenlenen davete spor, iş, sanat ve medya dünyasından pek çok davetli katıldı. Etkinlikte bir konuşma yapan Naci Cansun, NBA Fan Zone Sergisi’nde basketbolu çok yakından takip etsin ya da etmesin herkesin heyecan duyacağı bir tasarım kurguladıklarını belirtti. Cansun, NBA’in ilk defa bu kadar interaktif bir sergi meydana getirdiğini ve serginin dünya üzerinde ilk defa Türkiye’de ziyarete açıldığını da söyledi. NBA Fan Zone Sergisi, Haziran sonuna kadar İstanbulluları ağırlayacak.

NBA Fan Zone Sergisi’nin Açılış Daveti’ne farklı sektörlerden pek çok konuk katılırken tüm konuklar, içeriği çok kapsamlı olan sergide çok keyifli anlar geçirdiklerini ifade ettiler.

Etkinlikte konuşan NBA Avrupa Başkan Yardımcısı Naci Cansun, Türk basketbolseverlerin NBA’i çok yakından takip ettiklerini ve Türkiye’nin NBA için en önemli pazarlardan biri olduğunu ifade ederken NBA Fan Zone Sergisi’yle ilgili düşüncelerini ise şu şekilde paylaştı:

“NBA Fan Zone Sergisi’nde her basketbolsever, kendisine ait bir hikaye bulabilecek”

“Demirören İstiklal’deki Social İstanbul’da basketbolseverleri ağırlayan NBA Fan Zone Sergisi, dünya üzerinde ilk defa Türkiye’de ziyarete açıldı. Çünkü Türkiye, NBA’in en çok önem verdiği pazarlardan bir tanesi. Bunu net bir şekilde ifade edebilirim.

NBA Fan Zone Sergisi’nin konsepti ise basketbolu çok yakından takip etsin ya da etmesin herkesin kendisine ait bir hikaye bulabileceği şekilde tasarlandı. Tüm sergi ziyaretçileri, burada vakit geçirirken keyifli anlar yaşıyor. Bu nedenle tüm sporseverleri, NBA Fan Zone Sergisi’ni ziyaret etmeye ve basketbolu dolu bir gün yaşamaya davet ediyorum.”

NBA Fan Zone Sergisi biletleri Demirören İstiklal Gişesi ve Biletix’te

Açılış Daveti’nde spor, sanat, iş ve medya dünyasından pek çok ünlü ismin ağırlandığı NBA Fan Zone Sergisi, spor tutkunlarını Haziran sonuna kadar ağırlayacak.

Her gün 11.00 – 21.00 saatleri arasında açık olan ve açıldığı günden bu yana pek çok sporsever tarafından ziyaret edilen serginin biletleri ise Demirören İstiklal’deki NBA Fan Zone Gişesi, Biletix gişeleri ve www.biletix.com üzerinden satışa sunuldu. 20 TL’lik sergi biletlerini öğrenci ziyaretçiler ise 15 TL’ye satın alabiliyor.

Basketbol ailesi, NBA Fan Zoneda buluştu



Fan Zone Sergisi’nin her bölümünde farklı bir deneyim

NBA Fan Zone Sergisi ziyaretçilerini her bölümde farklı bir deneyim bekliyor. İşte NBA Fan Zone Sergisi’nde yer alan özel bölümler:

Michael Jordan, Larry Bird, Magic Johnson, Kareem Abdul-Jabbar, Kobe Bryant ve Shaquille O’Neal başta olmak üzere NBA efsanelerinin imzalı özel formalarının yer aldığı Legends Zone.
NBA’in Türkiye resmi ortağı Türk Telekom’un sergi ziyaretçilerine bir NBA maçını sanal gerçeklik gözlüğü ve 360 derecelik deneyimle izleme imkanı sunduğu NBA VR.

NBA dünyasının en önemli isimlerinin gerçek boyuttaki görselleri, el ve ayak izlerinin bulunduğu NBA Measure Up. NBA şampiyonluk kupasını LeBron James başta olmak üzere Cleveland Cavaliers oyuncularıyla birlikte kaldırma ve fotoğraf albümüne unutulmaz bir anı katma fırsatı sunan NBA Trophy Wall.

Tüm NBA takımlarının formalarını ve tarihlerini buluşturan Jersey Wall ve NBA yıldızlarının özel aksesuarlarının yer aldığı Apparel Zone.

2016-2017 sezonunun en iyi 100 hareketini Philips Ambilight 4K deneyimiyle yaşama fırsatı sunan NBA’s Greatest Moments. Türkiye’yi NBA’de forma giyerek gururlandıran isimler ve dünyanın dört bir yanından NBA ailesine katılan oyuncularla ilgili NBA Global Wall bölümü.

NBA söz konusu olunca söyleyecek sözü olanlara, içindeki yorumcuyu ortaya çıkararak paylaşmak ve Kaan Kural’a Tivibuspor’daki programında eşlik etmek isteyenlere NBA TV Stüdyo’da şansını deneme imkanı sunan NBA TV Studio.

NBA Play Zone: “Görmek ve dokunmak yetmez, eğlenmek de lazım” diyenlere eğlenceli aktiviteler sunan NBA Play Zone ve ASUS Republic Of Gamers standında eşsiz bir oyun deneyimi sunan NBA 2K17 bölümü. Ayrıca LeBron James, Stephen Curry ve Russell Westbrook gibi yıldızları Kaan Kural’ın yorumları ve sezonun en güzel hareketlerinden oluşan klipleriyle yakından tanıma imkanı da NBA Fan Zone Sergisi ziyaretçilerini Social İstanbul’da bekliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ