MENÜ

Altınordu-Eskişehirspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

Süper Lig'de TFF 1. Lig'in son hafta maçında Altınordu ile Eskişehirspor karşı karşıya gelecek. Peki Altınordu-Eskişehirspor maçı hangi kanalda saat kaçta? Maçın canlı-grafikli anlatımı fanatik.com.tr'de...

Altınordu-Eskişehirspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

TFF 1. Lig'de Play-Off'u yakından ilgilendiren maçta Altınordu ile Eskişehirspor karşı karşıya gelecek. Son haftada Altınordu ile Boluspor arasındaki olası puan eşitliğinde Altınordu, iki takımın sezon içindeki maçlarında gol averajında üstün olduğu için Boluspor’u geride bırakacak. Altınordu, sezon sonunda Göztepe veya Giresunspor’la aynı puanda olması halinde rakiplerinin gerisinde kalacak.

Boluspor, Altınordu ve Ümraniyespor’un sezonu 51’er puanla kapatması durumunda play-off’ta Altınordu mücadele edecek.

Altınordu-Eskişehirspor maçı hangi kanalda saat kaçta?

Bornova İlçe Stadı'nda oynanacak mücadele TRT SPOR'dan dönüşümlü olarak ekranlara gelecek. Ayrıca maçın canlı-grafikli anlatımı fanatik.com.tr'de olacak.

İki takım arasındaki mücadeleyi Hakem Barış Şimşek yönetecek. Şimşek'in yardımcılıklarını Serdar Diyadin ve Samet Çavuş yapacak.

Süper Lig'e çıkma şansını Play-Offlara bıkaran Eskişehirspor 56 puanla 3. sırada bulunuyor. Play-Off şansı devam eden Altınordu ise 50 puanla 7. sırada bulunuyor.

İki takım arasında ilk yarıda oynanan mücadeleyi Eskişehirspor sahasında 3-0 kazanmayı başarmıştı.

Play-Off mücadelesi

5. sırada yer alan 52 puanlı Göztepe, 51 puanla 6. durumdaki Boluspor ve 50 puanla 7. olan Altınordu’nun play-off’a kalma ihtimali bulunuyor. Göztepe’nin deplasmanda Denizlispor’la karşılaşacağı son haftada Boluspor, Manisaspor’u, Altınordu ise Eskişehirspor’u konuk edecek. Göztepe ve Boluspor, yarınki maçlarını kazanması halinde play-off’a kalacak.

Son haftada Altınordu ile Boluspor arasındaki olası puan eşitliğinde Altınordu, iki takımın sezon içindeki maçlarında gol averajında üstün olduğu için Boluspor’u geride bırakacak. Altınordu, sezon sonunda Göztepe veya Giresunspor’la aynı puanda olması halinde rakiplerinin gerisinde kalacak. Boluspor, Altınordu ve Ümraniyespor’un sezonu 51’er puanla kapatması durumunda play-off’ta Altınordu mücadele edecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ