MENÜ

Rıza Çalımbay açıkladı! Ramon Motta Antalyaspor'dan ayrılıyor

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Bursaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada sezon sonu Motta'nın takımdan ayrılacağını açıkladı.

Rıza Çalımbay açıkladı! Ramon Motta Antalyaspor'dan ayrılıyor

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay her şeyden önce iyi bir galibiyet aldıklarını söyleyerek, "Kolay bir maç oymayacağını ve bizi çok iyi bir takımın beklediğini biliyorduk. Rakibi Beşiktaş maçında gördük. İki hafta önceki Bursa değildi. Bizim forvet açısından sıkıntımız vardı. O arkadaşlarımız olsaydı, bugün maç daha değişik olabilirdi. Arkadaşlarımın performanslarından memnunum. İstikrarlarından dolayı arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Antalyaspor ne zaman küme düşecek denilirken, şimdi Avrupa kupalarının konuşulmasından dolayı mutluyum. Sezonu güzel bitirmek istiyoruz" dedi.

Hem yönetim, hem taraftarın yanlarında olduğunu da hatırlatan Rıza Çalımbay, "Taraftar, futbolcu, teknik heyet, yönetim birlikte olunca güzel şeyler ortaya çıkıyor. Çok mutluyuz. Önemli olan kalan maçları da bize yakışır şekilde bitirmek. Tek düşüncemiz bu" diye konuştu.

Çalımbay, Motta'nın geleceği ile ilgili "Ramon Motta ile yollarımız ayrıldı. Ailesinden uzakta kalmak istemiyor. Bizde son maçlarını oynuyor." açıklamalarında bulundu.


Haberin Devamı
YORUM YAZ