MENÜ

2 teknik adam 3 Galatasaraylı'ya talip!

Tudor’un ‘yetersiz’ bulduğu Chedjou’ya Abdullah Avcı’nın çalıştırdığı Medipol Başakşehir, Koray Günter ve Hakan Balta’ya da Hamza Hamzaoğlu’nun takımı Osmanlıspor talip oldu. Koray, Bursaspor’un da transfer listesinde.

2 teknik adam 3 Galatasaraylı'ya talip!

Galatasaray’da gözden çıkarılan savunma oyuncuları transferin gözdesi oldu. Tudor’un ‘yetersiz’ bulduğu Hakan Balta, Koray Günter ve Aurelien Chedjou’ya Spor Toto Süper Lig’den çok sayıda teklif geldi... Sarı kırmızılıların önümüzdeki sezon düzenli olarak forma giyeceği bir takıma kiralamak istediği Koray Günter’e iki kulüp birden talep oldu. Bursaspor ve Osmanlıspor, 23 yaşındaki futbolcuyu transfer etmek için çalışmalara başladı.

Emre Çolak yılın futbolcusu seçildi!

CHEDJOU BAŞAKŞEHİR YOLUNDA

Hamza Hamzaoğlu’nun teknik direktörlüğünü yaptığı Osmanlıspor, Koray Günter’in yanı sıra, Hakan Balta’yı da renklerine katmak istiyor. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Chedjou’ya da, Abdullah Avcı’nın çalıştırdığı Medipol Başakşehir Kulübü kanca attı. Fransa ve Katar’dan da teklifler alan Kamerunlu futbolcunun Türkiye’de kalmak istediği, bu nedenle turuncu lacivertli kulübe gitmeye sıcak baktığı belirtildi.

Kaynak: Hürriyet

Galatasaray'da Josue gelecek sezon yok!


Galatasaray savunmaya kimi transfer edecek?

Haberin Devamı
YORUM YAZ