MENÜ

Acun Ilıcalı'dan Van Persie'ye şok sözler

Acul Ilıcalı'dan Robin van Persi'yi kızdıracak sözler geldi. Beyaz Tv'de yayınlanan programa telefonla katılan ünlü yapımcı Hollandalı golcünün survivorda zorlanacağını iddia etti. Ünlü yapımcı Sneijder ve Atiba ilgili sorulara da cevap verdi.

Acun Ilıcalı'dan Van Persie'ye şok sözler

Fenerbahçe'de performansı ile hayal kırıklığı yaratan Hollandalı golcü Robin van Persie Survivor'da yarışabilir mi? Sorusuna Acun Ilıcalı'dan ilginç bir cevap geldi. Ilıcalı, Van Persie'nin hem boyu hem de temposuyla Survivor'da zorlanacağını ileri sürdü.

Sneijder olur, Van Persie olmaz!

Beyaz Futbol'a telefonla bağlanan Acun Ilıcalı Galatasaray'ın yaldızı Sneijder ile ilgili övgü dolu sözler kullandı. Sneijder ile yakın dost olduğunu belirten Acun "Sneijder yakın arkadaşım, son dönemde tekrar güzel goller attı. Kendisi çok kaliteli bir futbolcu. Önemli maçlarda önemli golleri var. Sneijder Survivor'da başarılı olur. Ama Van Persie için ayrı şeyleri söylememem. Onun başarılı olması zor" şeklinde konuştu.

2018 Survivor All Star ne zaman başlıyor? Survivor All Star 2018'de kimler yarışacak?

Atiba da zorlanır

Atiba Hutchinson survivorda başarılı olur mu? Sorusuna da cevap veren Ilıcalı "Onun da boyu uzun. Olmaz. Boydan kurtarmıyor. Parkurlarda Atiba da çok zorlanır" ifadesini kullandı.

Acun Ilıcalı'nın Galatasaraylı Wesley Sneijder ile yakın dost olduğu biliniyor.

Acun Ilıcalıdan Van Persieye şok sözler




Haberin Devamı
YORUM YAZ