MENÜ

Ateş hattı yeniden alevlendi! Tarihi alarm!

İkinci yarında 2 maç kazanabilen Bursaspor bitime iki hafta kala korku tüneline girdi, Yeşil-Beyazlı camiada tarihi alarm verildi. Bir yandan sakatlar için düğmeye basılırken yönetim de futbolculara moral veriyor.

Ateş hattı yeniden alevlendi! Tarihi alarm!

2009-2010’da şampiyon olarak Türk futbol tarihine geçen ve Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden ilk Anadolu takımı unvanını elinde bulunduran, sonraki 4 sezon Avrupa kupalarına katılma başarısı gösteren Bursaspor tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşıyor.

Sezonun ikinci yarısında sadece 2 maçta galip gelirken, 2 karşılaşmada da 1 puana razı olan Bursa, 35 puanla 15. sırada kaldı. Gençlerbirliği ile bu hafta kader maçına çıkacak olan Timsah’ta tarihi alarm ilan edilmiş durumda. Hafif sakatlıkları bulunan kaleci Harun, Batalla, Jorquera, Emre Taşdemir dün salonda çalışırken, Antalyaspor maçında sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyen Aziz Behich ile Bilal Kısa, fizyoterapist eşliğinde koşulara başladı. Bu futbolcuların maça yetiştirilmesi için büyük çaba harcanıyor.

Ertuğrul’dan kötü haber

Bursaspor’un genç oyuncularından stoper Ertuğrul Ersoy kasığındaki eski sakatlığın nüksetmesi nedeniyle antrenmanda yer almadı. Ertuğrul’un önümüzdeki günlerde ameliyat olması bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ