MENÜ

Dick Advocaat: Başkanımız farklı bir karar verirse...

Süper Lig'de Fenerbahçe 1-0 geriye düştüğü maçta Gençlerbirliği deplasmanında 2-1 kaznaırken, Hollandalı teknik adam Dick Advocaat mücadeleyi değerlendirdi.

Dick Advocaat: Başkanımız farklı bir karar verirse...

Süper Lig'in 32. hafta mücadelesinde Fenerbahçe yenik duruma düştüğü maçta Gençlerbirliği'ni 2-1 yendi ve puan durumunda yeniden Galatasaray'ın üzerine çıkarak 3.'lük koltuğuna oturdu.

Maç sonu teknik direktör Dick Advocaat, 90 dakikayı değerlendirirken, zor bir maçta 3 paun aldıklarını söyledi. Hollandalı teknik adam ülkeden ne zaman ayrılacağıyla ilgiliylse, "Sezon sonuna kadar kalmak istiyorum" yorumun8u yapıp, topu başkan Aziz Yıldırım'a attı.

Advocaat'ın açıklamaları şu şekilde:

"Çok çalıştık ve kazandık"

Bu maçta bizim adımıza bir sorun yoktu. Çok fazla pozisyon üretemesek de rakibimize de yine pozisyon vermedik. Basit bir golle yenik duruma düştük. İkinci yarıda daha çok çalıştık ve hak ettiğimzi bir galibiyet aldık. Çok zor bir ortamda, çok güçlü bir takıma karşı aldık bu 3 puanı.

"Başkan istemezse..."

Norrmal şartlarda ben son maça kadar buradayım ama başka bir durum olur, başkanımız farklı bir karar verirse o zaman durum başka.

Gençlerbirliği - Fenerbahçe maç sonucu: 1-2


Gençlerbirliği-Fenerbahçe maçından kareler

Haberin Devamı
YORUM YAZ