MENÜ

Rizespor, gözünü Timsah'a dikti

Antep’i yenerek puanını 30 yapan Çaykur Rizespor, gözünü Timsah’a dikti. Karadeniz ekibi, iki maçını kazanıp Bursa’nın kaybetmesini bekleyecek. Teknik direktör Hikmet Karaman, takım içinde seferberlik ilan etti.

Rizespor, gözünü Timsah'a dikti

Düşme potasında ‘heyecan bitti’ derken ortalık yeniden alevlendi. Üst üste 5 maçını kaybeden Bursaspor 35 puanda kalınca Gaziantepspor’u yenerek puanını 30 yapan Çaykur Rize’nin bir anda iştahı kabardı. İkili averajda Bursaspor’a üstün olan Yeşil-Mavililer, Osmanlı ve Alanya maçlarını kazanıp bir mucizeyi gerçekleştirmek istiyor.

Teknik direktör Hikmet Karaman, tüm izinleri iptal ederken oyuncularının da beynini yıkamaya başladı.

Takımını, “Matematiksel olarak şansımız devam ettikçe pes etmek yok. Sonuna kadar savaşacağız. Biz iki maçımızı kazanıp üzerimize düşeni yapacağız” diyerek motive eden Karaman, Osmanlı maçının hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Dev prim açıklanacak Takımda ameliyat olan Özgür Çek ve cezalı Robin Yalçın dışında eksik bulunmazken yıldız isim Kweuke’nin de sık sık arkadaşlarıyla toplantılar yaparak motivasyonu artırmaya çalıştığı öğrenildi. Yönetimin de futbolculara hafta içinde özel bir ligde kalma primi açıklayacağı gelen haberler arasında.

Haberin Devamı
YORUM YAZ