MENÜ

Ve Yarışı Dayanıklı Olan Kazandı

5. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası’nın kazananları belli oldu. Şampiyonaya, havuz yarışlarında 449, açık su maratonu kapsamında da 655 sporcu katılım gösterdi.

Ve Yarışı Dayanıklı Olan Kazandı

Profilo, tüketicilerinin hayatlarında ürettiği dayanıklı ev aletleri ile var olmaya ve onların hayatlarını kolaylaştırmaya devam ederken, ‘dayanıklılık’ iddiasını da yepyeni bir kulvarda gerçekleştirdiği,Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası sponsorluğu ile bir kez daha vurguladı.

Bu sene Marmaris’tebeşinci kez düzenlenen Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası’na, havuz yarışlarına 449, açık su maratonuna da 655 olmak üzere toplam 1104 sporcu katıldı.Profilo, yarışlar boyunca hem sporculara hem de izleyicilere özel, eğlenceli oyunlar, ikramlar ve hediyeler ile de organizasyonu zenginleştirdi.

17-20 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen Profilo Kısa Kulvar Yarışı’ndadereceye girenlere ödüllerini Profilo Pazarlama Müdürü Burcu Seçkin takdim ederken, tamamen dayanıklılık üzerine kurulu olan ProfiloIronmasters Yüzme Yarışı’nın kazananları IrynaBolshakova ve ViacheslavSemhaikin’e de Profilo özel ödülü verildi.

Gelenekselleşmiş Açık Su Yüzme Maratonu’nda En Dayanıklı Şampiyon Belli Oldu

21 Mayıs’ta yapılan, açık su yüzme maratonu içindeki en zorlu yarış olan 6000 metre Profilo Dayanıklılık Parkuru’nun şampiyonları da belli oldu. Yarışı önde bitiren,kadınlarda Bige Vardar, Burcu Güldalı ve Aysin Oya Bekbay, erkeklerde ise Denizhan Dağdelen, Dursun Saru ve Bekir Emrah Gemicioğluda sırasıyla ödüllerini Seçkin’in elinden aldı. Ayrıca şampiyonanın onur konukları Levent Aksüt ve Bedrettin Arısoy da törene renk kattı.

Şampiyona hakkında konuşan Seçkin “Yüzme sporu, tıpkı bizim markamız gibi temelinde ‘dayanıklılık’ kavramını taşıyan bir spor. Bu nedenle böyle önemli bir organizasyonun parçası olmak bizi son derece mutlu ediyor. Ayrıca hem farklı spor dallarına destek vermek hem de spora dair toplumsal farkındalık ve katkı sağlamak bizim Profilo olarak oldukça değer verdiğimiz bir nokta. Şampiyonanın kazananlarını tebrik ediyor ve başarılarının bizi çok gururlandırdığını belirtmek istiyorum.” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ