MENÜ

Altaylı futbolcuya Atiba benzetmesi

Antalyaspor'un kadrosuna katmak için çalışma başlattığı Altay'ın genç oyuncuları Atakan Çankaya ve Furkan Deniz'e eski hocaları Ümit Turmuş, övgü yağdırdı. İki futbolcunun da çok yetenekli olduğunu söyleyen deneyimli teknik adam, transfer olacakları kulübe büyük katkı sağlayacaklarını ifade etti.

Altaylı futbolcuya Atiba benzetmesi

Trabzonspor, Beşiktaş, Başakşehir, Antalyaspor ve Konyaspor'un transfer listesinde yer alan Altay'ın genç yıldızları Atakan Çankaya ve Furkan Deniz'e eski hocaları Ümit Turmuş, övgü yağdırdı.

Kanal V'de ekranlara gelen Kale Çizgisi programında açıklamalarda bulunan deneyimli Ümit Turmuş, özellikle Atakan Çankaya'nın geleceğinin parlak olduğunu ifade etti. 18 yaşındaki futbolcunun, İzmir ekibinde göreve geldiği dönemde altyapıda yer aldığını ifade eden Turmuş, takımı tanımak için yaptığı çift kale maçta Atakan'ı çok beğendiğini söyledi. 5 gün sonra oynanan maçta kendisine ilk 11'de şans verdiğini ifade eden Ümit Turmuş, genç futbolcunun oyun tarzının Beşiktaş'ın Kanadalı yıldızı Atiba Hutchinson'a benzediğini ifade etti.

Furkan Deniz'in de kanat oynamasına rağmen skorer bir futbolcu olduğuna vurgu yapan Turmuş, 21 yaşındaki oyuncunun sezon ortalamasının 10 gol olduğunu ifade etti. İki futbolcunun da Süper Lig'de oynayabilecek kapasitede olduğuna vurgu yapan Turmuş, transferi yapan kulübün gelecekte büyük bonservis bedeliyle bu oyuncuları satabileceğine dikkati çekti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ