MENÜ

Ankara at yarış tahminleri - Şair Gençer O'nun yorumları

Perşembe Ankara at yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Ankara at yarış tahminleri - Şair Gençer O'nun yorumları

25 Mayıs Perşembe Ankara at yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Ankara’da bankolarım ERSÖZLÜ ve PRINCESS IZABEL

Yazar: Şair Gençer O

1.Ayak: Güçlü bir at olan Altunsaray Ocak ayındaki yarışında Demirciefe, Burukmert önünde 1900 metrede kazanmıştı. Daha sonra bir süre ara veren Altunsaray 11 Mayıs’ta 1500 metredeki KV7 yarışta koşu görmüştü. 4’üncü olduğu bu yarışta Oğlum Burak kazanmış Kozandağı ikinci, Domaniç üçüncü kalmıştı. Kondisyon açığını gideren Altunsaray favorim. Donamiç ve Kozandağı ise rakibi olacaktır. Boztepebeyi ve Burgaç ise sürprize önereceğim atlardır.

2.Ayak: Uzun mesafeli bu koşuda ideal bir yarış bulan Ersözlü’nün bu kez kazanmasını bekliyorum. Ankara’da son iki birinciliğini 2200 metre çimde elde eden Ersözlü son yarışlarında beklenen sonuçları alamamıştı. 6 Mayıs’ta Kocakaya ile katıldığı yarışında DB ile 4’üncü olurken 4 boy starta takılmamış olsa daha iyi sonuç alırdı. Aynı jokeyi ile bu kez kazanacak grupta koşuyor banko atımdır..

3.Ayak: 3 yaşlı dişi tayların şartlı3 bu koşusunda ilk şansı Princess Izabel alacaktır. İlk üç yarışını kazanan bu kısrak KV7 galibi olmuştu sonraki dönemde grubun iyi tecrübeye sahip atlarından biri haline gelen tay son olarak Violin’in kazandığı KV7 koşuda All I Need ardında üçüncü kalmıştı. Rakiplerine göre tecrübesinin yüksekliği ile favorimdir. Azracım, Dance, Akandasu ve Rumet sırasıyla rakip gördüğüm atlardır.

4.Ayak: Bu koşudaki favori atım Babaemir’dir. Adana’da kazandığı koşudan sonra istikrarlı koşan çim pistte Gürsu ardında KV8 koşuda ikincilik yaptıktan sonra Maraz Ali, Parpali, Mücbir gibi rakipleri ardında da ikinciliği bulunan Babaemir bu grupta Akın Sözen ile kazanmaya yakındır. Koşanağa, Azadağa, Akarnejat rakibi olarak şans verdiğim atlardır.

5.Ayak: 3 yaşlı tayların hand-15 bu koşusunda ilk şansı American Billion’a vereceğim. 1500 metrede aynı hand grubunda Dance önünde kazanan bu tay son olarak Açık-2 yarışta çim pistte tabela dışında kalmıştı. Deucalion, Ocean Goddess, Happy World rakibi olarak değerlendirdiğim taylardır.

6.Ayak: Günün altılı ganyanda son ayağı Nurettin Aral adına yapılacak. Kabalalık yarış zorlu geçmeye aday. İlk olarak son yarışlarındaki form durumunu beğendiğim Yükselim’i önereceğim. Sezar, Başpehlivan, Katı Semih, İmparator, Gökkurt, Sibiryalı ve Taşçı Pehlivan diğer şans verdiğim atlardır.

8,7,4,2,6 // 3 // 4 // 3,1,4,2 // 1,2,3,4 // 13,12,8,11,2,10,4,6

Haberin Devamı
YORUM YAZ