MENÜ

Bursa at yarış tahminleri - 26 Mayıs Cuma

Cuma Bursa at yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

Bursa at yarış tahminleri - 26 Mayıs Cuma

26 Mayıs Cuma Bursa at yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi.

HAN KUTLU hazır kıta

1.AYAK:
Malumunuz Adana dışındaki ilk kez koşan tayları görme şansım yok, deplasmandaki Şartlı 1 yarışlarda istihbaratçılarımın önerilerine göre değerlendirme yapıyorum. Burda da tayların denk olduğu yönünde görüşbirliğine varılmış. ERAYŞE, AYÇANAZ, EZİNEGELİNİ, NURŞİNECE, ENDERGÜL öne çıkan isimler. Yalnız ben aralarından ‘’Erayşe’’ nin anneden kardeşi ‘’Oğlum Ege’’ nin hayranıyım, at 10 aydır ortalarda yok umarım bir sıkıntısı yoktur, diğer anneden kardeşi ‘’Transit’’ in de açık yarış atı olduğunu düşünüyorum, o da kazandı sonra 6 aydır kayıp, sevdiğim atlar oldukları için akıbetlerini merak ediyorum, bilgisi olanlar sosyal medya hesaplarımdan bana ulaştırırsa sevinirim. Erayşe’yi bu sebepten dolayı ilk sıraya koydum.

2.AYAK:BAŞYAZAR, Şubat ayında çok sık koşuyordu, öyle ki atı 26 günde 5 kez koşturdular, İzmir-Kocaeli-Bursa üçgeninde beyni sulanmıştır herhalde. Yine de o arada kazandığı yarışı oldu. Sonuncusunda safkan artık biraz dinlendirin diye bas bas bağırıyordu, 1.5 ay dinlendirdiler, ilk yarışında nefes açtı, ikinci yarışında geliyorum havasına girmişti, bu kez fişi çekebilir. Rakip gördüğüm ilk isim KEREMEFE. Sebebi atı önde kim kovalayacak? Bana göre hiçbiri ayak uyduramaz bu kiloyla düzlüğe nefesli çıkabilirse güle güle diyebilir. Yarış kollayan genç safkan
MOLUHAN’ın ise aprantisi çok formda, rakiplerinin çoğuda formsuz, mesafede ideal, muhakkak ön sıralarda yerini alacaktır. Özellikle iki yarış önce ‘’Moluhan’’ a saldırırken beğenimi kazanan o gün itibariyle yakın markajıma aldığım Adana’dan giden aprantisiyle sürpriz hazırlığı içerisinde olan MY CEM ile uzun mesafe atı olduğunu düşünsem de taylığında 1300’de kazanan, 1300’de kazanan 1400’de de kazanır diyebileceğim ters at GALAPAGOS diğer şanslı gördüğüm ihtimallerdir.

3.AYAK: Aradan sonra üç yarışınıda kazanarak hat trick yapan WIND RUNNER’a maşallah. Son yedi yarışında ikiliden düşmeyerek ne denli iyi durumda olduğunu gösteren NORTH VALLLEY’e maşallah. Kartepeden gövde gösterisi yaparak gelen RAINY MAN’e maşallah. Uzun ara verip tedavisi yapılıp buraya tatlı tutularak hazırlanan 4 kez açık yarış kazanıp dinçlikle terslik yapma ihtimali bulunan FRENKLI RUZGARI’na da geçmiş yarışlarını düşünerek maşallah.

4.AYAK:WELCOME, günün ağır favorisi. Kendisiyle aynı stildeki ‘’İnto Star’’ bozamazsa kuyruğunu göremezler. Into Star’da onun üzerine gidip intihar eder mi onu bilemem. Kısa Vadeli yarışına oranla grup daha müsaitleşen milleti ters köşe yapmayı çok seven SANTA LUCIA ile kaba kuma ilk kez çıkacağı için soru işareti olarak nitelendirdiğim ASTA rakip gördüğüm ikilidir.

5.AYAK:HAN KUTLU da eküriside çok hazır taylar. Zaten Bursanın iki önemli pilotu biniyor. Bu atların işlerinde de 60 kilolarla çalıştırılması da gözümden kaçmadı, riske değerler, eküriler bankom.

6.AYAK:Kilo faktörleri şansları eşitlemiş. DOCTOR HOUSE, SELAHATTİN BEY, DRUMMER, ÖZDEMİR, ALTINBEŞİK, MARMARAY, RIVER CAT sıralamam.

5,1,6,7,4 // 5,7,9,10,12 // 2,4,1,7 // 1,3,5 // 7 // 1,8,9,2,13,7,10

Haberin Devamı
YORUM YAZ