MENÜ

Ahmet Nur Çebi'den flaş transfer açıklaması!

Beşiktaş'ın 2. başkanı Ahmet Nur Çebi, Şenol Güneş'in sözleşmesi ve transferler hakkında flaş açıklamalarda bulundu. Çebi ayrıca hedefinin 5. yıldızı diğer takımlardan önce almak istediğini de belirtti.

Ahmet Nur Çebi'den flaş transfer açıklaması!

Dün akşam Beşiktaş'ın yaptığı şampiyonluk kutlamalarında gizli isimdi Ahmet Nur Çebi. Ön planda çok görülmedi ama yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalar çok çarpıcıydı.

3 yıldızı takmanın heyecanını yaşayan Çebi, hedefinin diğer takımlardan önce 5. yıldızı almak olduğunu belirtti. Beşiktaş'ın 2. başkanı "Rehavete kapılmamak lazım, camialar 1-2 sene için yoklar. Ömür boyu bu başarıyı Beşiktaş camiası ister. Dolayısıyla bizler olduğumuz sürece bunu vermek zorundayız. Ben şimdi yeni bir slogan uydurdum: '3 yetmez 4, 4 yetmez 5' diye böyle bir hedef koyacağız kendimize... Bu bir hedeftir. Hepsi mücadele edecek, onlar da alacaklar ama ben bir hedef koymak zorundayım. Hedef herkesten önce 5. Yaparız, yapamayız Allah bilir." sözlerini sarf etti.

Cengiz Ünder 9 Milyon Euro'ya transfer oldu iddiası

"Şenol Güneş'le masaya oturacağız"

Ahmet Nur Çebi, teknik direktör Şenol Güneş'in sözleşmesi ile ilgili ise "Şenol Güneş ile 1+1 diye bir şey yok. Zaten 1 yıllık opsiyonu vardı. Yarın oturup, konuşacağız. Biz 1+1 değil 2 yapacağız. Biz buradaysak 3'e devam ederiz." ifadelerini kullandı.

Tolgay ve Oğuzhan gidecek mi?

Transferler konusunda da konuşan Beşiktaşlı yönetici "Tolgay Arslan başarılı bir futbolcu. Ama futbolcu değerini bulduğu zaman satmak durumundasınız. Bunu yapmadığınız zaman, menfaatçilik değil bencillik olur bu çünkü kulübün menfaatleri daha önce. Ama bazı futbolcularımız çok değerlenebilir. Bunlar gittiklerinde yeni birini aramak durumunda olursunuz. Ben Tolgay gider demiyorum. Örneğin; Oğuzhan Özyakup. Çok kıymetli bir futbolcumuz, çok değerli bir futbolcu. Giderseler yeni birilerini buluruz. Ama bunlar gitmeyecek bizde kalırlarsa bizim 2-3 tane nokta transfere ihtiyacımız var. " Tolgay ve Oğuzhan'ın gidebileceği sinyallerini verirken, gitmedikleri takdirde de 2-3 transfer yapacaklarını belirtti.

Oğuzhan Özyakup: Beşiktaş'ta hedeflerime ulaştım


İşte şampiyonluk manşetleri!

Haberin Devamı
YORUM YAZ