MENÜ

Selçuk Şahin'in mesajı büyük yankı uyandırdı

Gençlerbirliği'nin tecrübeli futbolcusu Selçuk Şahin, hava sıcaklıklarını gerekçe göstererek, önümüzdeki sezon profesyonel liglerin başlangıç tarihinde düzenleme yapılması konusunda Türkiye Futbol Federasyonu'na çağrıda bulundu.

Selçuk Şahin'in mesajı büyük yankı uyandırdı

Kişisel Twitter hesabından bir açıklama yapan Selçuk Şahin “Bu sezon çok geç bitiyor ve yeni sezon çok erken açılacak. 11 Ağustos tarihi Türkiye iklimi için futbol oynanmaya hiç müsait bir tarih değildir, ülkenin her yeri çok sıcak ve sağlıklı bir şekilde futbol oynamak mümkün değil. Sayın federasyon başkanımızdan oyuncular olarak isteğimiz liglerin daha geç bir tarihte başlaması. Avrupa’da çoğu zaman örneğini gördüğümüz gibi 1-2 karşılaşmayı hafta içi oynayarak bu sorunu çözebiliriz. Oyuncu sağlığını da düşünerek bu konunun federasyon tarafından tekrar değerlendirilmesi daha doğrudur” ifadelerini kullandı.

Selçuk Şahin'in, sosyal medyadan yaptığı bu çağrıya, Dünya Profesyonel Futbolcular Birliği de destek verdi. Dünya Profesyonel Futbolcular Birliği'nin resmi Twitter hesabı, Türkiye Futbol Federasyonu'nu da etiketleyerek Selçuk Şahin'in sözlerini ciddiye alıyoruz. Türkiye'deki futbolcular, tehlikeli sıcak havalara maruz kalıyorlar" mesajını paylaştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ