MENÜ

Başakşehir - Konya maçında olay çıktı!

Eskişehir'in ev sahipliğinde oynanan Başakeşehir - Konyaspor maçında tribünler karıştı. Konyaspor'a destek vermek amacıyla maça gelen Eskişehirspor taraftarları ile Başakşehir taraftarları arasında gerilim yaşandı. Olaylar nedeniyle oyun kısa bir süre dururken, Eskişeehirspor taraftarları Konyaspor seyircisinin olunduğu bölüme alındıktan sonra karşılaşmaya devam edildi.

Başakşehir - Konya maçında olay çıktı!

Ziraat Türkiye Kupası final mücadelesinde Medipol Başakşehir ile Atiker Konyaspor karşı karşıya geliyor. Eskişehir'de oynanan karşılaşma, 30. dakikada patlak veren seyirci olayları nedeniyle bir süre durduruldu. Ancak gerilim Başakşehir - Konyaspor taraftarları arasında değil, Başakşehir - Eskişehirspor taraftarları arasında yaşandı.

Mücadeleyi izlemek ve Konyaspor'a destek vermek amacıyla maça gelen Eskişehirspor taraftarları, Başakşehir seyircisine ayrılan bölümde yer alıyordu. Maçın 30. dakikasında iki grup arasında başlayan gerilim, kısa süre sonra büyüdü. Taraftarların birbirine meşale ve patlayıcı maddeler atması üzerine yetkililer tribünlere müdahale ederken, hakem Fırat Aydınus da oyunu durdurdu.

Polisin müdahalesiyle olaylar yatışırken, Eskişehirspor taraftarları da Konyaspor'a ayrılan tribünlere alındı ve mücadeleye devam edildi.

Atiker Konyaspor - Medipol Başakşehir maç sonucu: 0-0 (P:4-1)

Haberin Devamı
YORUM YAZ