MENÜ

Trabzonspor 2 transeri bitirdi! Son dakika haberler...

5 Temmuz Çarşamba son dakika Trabzonspor transfer haberleri bordo-mavili takımın taraftarları tarafından büyük merak konusu. Basında yer alan Trabzonspor haberlerini sizler için derledik.

Trabzonspor 2 transeri bitirdi! Son dakika haberler...

Trabzonspor'da transferde hareketli günler yaşanıyor. Bordo mavili ekip Junuzovic ve Kucka transferlerini bitirdi. Transferlerin açıklanması artık an meselesi. İşte bordo-mavili takımın transfer haberleri ve detaylar...

JUNUZOVİC VE KUCKA TRANSFERLERİ BİTTİ!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, çıktığı 2. Avrupa seferinden mutlu sonla dönüyor... Dün Almanya’da Werder Bremen ve takımın kaptanı Junuzovic ile kritik bir görüşme yapan Usta’nın her 2 taraftan da olumlu yanıt aldığı öğrenildi. Avusturyalı futbolcuyla 3 yıllık sözleşme yapılması, kendisine de bonuslarla beraber yıllık 2.5 milyon Euro (10 milyon TL) ödenmesi bekleniyor.

Junuzovic ve ailesiyle bir araya gelen Başkan Usta’nın, gelişmeleri dakika dakika teknik direktör Ersun Yanal ile paylaştığı ve dört gözle beklenen haberi verdiği de gelen haberler arasında.

7 milyon Euro bonservis

Bitmedi... Trabzonspor taraftarının yolunu gözlediği Kucka’da da artık iş imzaya kaldı. Almanya’da yoğun bir mesai harcayan Muharrem Usta’nın bugün soluğu İtalya’da alacağı ve Milan ile sözleşmeye imza koyacağı bildirildi. Ülkesi Slovakya’da tarafların anlaşmasını bekleyen Kucka’nın da tıpkı Junuzovic gibi 3 yıllık imza atacağı ve her yıl için 2.5 milyon Euro (10 milyon TL) kazanacağı kaydedildi. Bordo-Mavililer’in Kucka ve Junuzovic transferlerine toplamda 7 milyon Euro (28 milyon TL) vermesi gündemde.

İmzalar İstanbul'da

Trabzonspor’un yeni transferleri Junuzovic ve Kucka, bu hafta bitmeden İstanbul’a gelecek. 2 yıldızın da sözleşmeyi görkemli bir törenle imizalaması, ardından takımın Macaristan’daki kampına katılması planlanıyor. Başkan Muharrem Usta da imza törenlerinde hazır bulunacak.

OGENYİ ONAZİ SORUNU ÇÖZÜLDÜ!

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Macaristan’da bulunan Trabzonspor’da, Nijeryalı orta saha oyuncusu Ogenyi Onazi hakkında “Sözleşmesini feshetti” şeklinde haberler çıkmıştı.

FANATİK’in ulaştığı Bordo-Mavili yetkililer ise 24 yaşındaki futbolcu ile ödeme konusunda anlaştıkları ve oyuncuya yapılmayan ödemenin ardından sözleşme feshi için en az 2 aylık sürenin gerektiği, böyle bir zaman diliminin de dolmadan kontrat iptalinin mümkün dahi olmadığı bilgisini verdiler.

YUSUF ERDOĞAN BAŞKANI BEKLİYOR

Fırtına’da kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyan Yusuf Erdoğan, geleceğini görüşmek için başkan Muharrem Usta’nın Türkiye’ye dönmesini bekliyor. Birkaç Süper Lig kulübü ile görüşen ancak hiçbir takımla anlaşma sağlayamayan 24 yaşındaki futbolcu, son olarak Bursaspor ile masaya oturmuş ancak Yeşil- Beyazlılar’dan senelik 1.2 milyon Dolar talep edince transfer gerçekleşmemişti. Bunun üzerine beklemeye geçen 24 yaşındaki oyuncu ile Konyaspor ve Bursaspor’un da ilgilendiği biliniyor.

RAMAZAN ÖVÜÇ SAMSUNSPOR'DA

Bordo-Mavililer, 23 yaşındaki file bekçisi Ramazan Övüç’ü 1 yıllığına TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor’a kiraladı. Kırmızı-Beyazlılar’ın sportif direktörü Coşkun Zeren, “Trabzonspor’un altyapısında yetişen ve geçtiğimiz yıl da Eskişehirspor’da kiralık oynayan Ramazan Övüç ile prensipte anlaştık. Ramazan ile son bir kez görüşme yapacağız. Trabzonspor, bu transfer için bize çok destek oldu” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ