MENÜ

Denizlispor'da yeni sezon formalarının tanıtımı yapıldı

TFF 1. Lig’de mücadele eden Denizlispor’un gelecek sezon giyeceği formaların tanıtımı yapıldı.

Denizlispor'da yeni sezon formalarının tanıtımı yapıldı

Kulübün Haluk Ulusoy Tesisleri’nde gerçekleşen forma tanıtımına sözleşmesini bir yıl daha uzatan futbolculardan Barış Örücü, Veli Acar ve bu yıl profesyonelliğe geçecek Erhan Güney katıldı.

Yeşil-siyahlı ekip, 2017-2018 yılında kullanacak olduğu formalar ve kamp ekipmanları için bir firmayla sponsorluk anlaşması yaptı.

Kulübün ihtiyaçlarına yönelik tüm ekipmanları karşılıksız olarak temin edeceğini belirtilen firmanın, kulübün istekleri doğrultusunda tasarımlar üretileceği kaydedildi.

Yeşil-siyahlıların beyaz zemin üzerine çapraz şeritli forması ise başkan yardımcısı Taner Atilla tarafından beğenildi.

Başkan yardımcısı Taner Atilla, gazetecilere yaptığı açıklamada, forma giderlerinin kısılması ve Denizlispor mağazasının tekrar aktif hale gelmesi açısından önemli bir anlaşmaya imza attıklarını kaydetti.

Atilla, sponsor firmanın Türkiye’nin bir markası olduğunu belirterek, "Bize sponsor olmak istediler. Biz de istediğimiz şartları sunduk. İstediğimiz tasarımları yaptırmak şartı ile ücretsiz bir şekilde sezon boyunca çalışmak istedik. Onlar da bizi kırmayarak bedelsiz olarak sponsorumuz olmayı kabul ettiler. Ayrıca taraftarlarımızın çok istediği mağaza ile ilgili çeşitli malzemeler üretecekler ve malzemelerin sadece maliyetini ödeyeceğiz. Bu şekilde mağazamızda çeşitli tasarımlarımız ve ürünlerimizi taraftarlarımıza daha uygun fiyattan sunabileceğiz. Denizlispor’umuza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." diye konuştu.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ