MENÜ

Yakın Karadeniz Düzce Baja Rallisi'ne doğru

Düzce’de Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF), Düzce Valiliği, ilçe belediyeleri ve kaymakamlıklarının iş birliğinde 6-10 Eylül’de Yakın Karadeniz Düzce Baja Rallisi yapılacak.

Yakın Karadeniz Düzce Baja Rallisi'ne doğru

Düzce Valiliğinde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Vali Zülkif Dağlı, Baja Rallisi’nin geçen yıl ilkinin gerçekleştirildiği ve oldukça ilgiyle karşılandığını söyledi.

Organizasyonun kentte 7 ilçeyi de kapsadığını belirten Dağlı, "5 gün sürecek yarışlarda alınacak tedbirler ve güzergahların belirlenmesi için ön çalışmalarımızı tamamlıyoruz. Bütün Kaymakam ve Belediye Başkanlarımız ile birlikte çalışmalarımızı yürütüyoruz." dedi.

TMF Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Nedim Akülke’nin de katıldığı ve basına kapalı olarak devam eden toplantıda, daha önce 5-9 Temmuz olarak belirlenen yarış tarihinin, havaların yağışlı gitmesi ve uygun zeminin oluşmadığı gerekçesi ile 6-10 Eylül tarihine alındığı bildirildi.

Öte yandan, gerçekleşecek yarışın toplamda 450 kilometrelik bir parkurda 450cc ve altı motosiklet (R1), 451 cc ve üstü motosiklet (R2) (Raid), ATV (R3), UTV (R4) olmak üzere 4 kategoride koşulacağı belirtildi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ