MENÜ

Denizlispor'da Veli Acar ile 1 sezon daha

Daha önce futbolu bırakacağını açıklayan Veli Acar, 1 sezon daha devam kararı verdi.

Denizlispor'da Veli Acar ile 1 sezon daha

TFF 1'inci Lig'de iç transfer çalışmalarını sürdüren transfer yasağı bulunan Denizlispor'da daha önce futbolu bırakacağını açıklayan Veli Acar, 1 sezon daha devam kararı verdi.

Yeşil siyahlıların altyapısından yetişen ve 3 sezon önce yuvaya dönen 36 yaşındaki orta saha oyuncusu, yönetimle görüşerek kariyerini sürdürmek istediğini söyledi. Kadroyu korumak isteyen yönetim de tecrübeli futbolcuya yeni sözleşme teklifinde bulundu. Fiyat konuşmadan sözleşme yapmaya hazır olduğunu belirten Veli'nin yeni sözleşmeyi birkaç gün içinde imzalayacağı öğrenildi.

Denizlispor'un altyapısından yetiştiğini, Denizli'nin evladı olduğunu söyleyen Veli Acar, "Yaşım 36 olsa da kendimi iyi hissediyorum. Bir yıl daha futbol oynama kararı aldım. Kararımı Denizlispor yönetimine bildirdim. Onlar da sözleşmeyi uzatmak istediklerini söyledi. Para konusunu hiç konuşmadım. Denizlispor'un transfer yasağı var ve bu süreçte takıma destek olmak istiyorum. Zaman zaman yanlış anlaşılsak da buranın evladıyım. Üzerime düşen fedakarlığı yaparım" dedi. Teknik direktör konusunda arayışlarını sürdüren Denizlispor'da Başkan Mustafa Üstek'in İstanbul'da Yücel İldiz'le görüşeceği öğrenildi.

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ