MENÜ

Tekvando Milli Takımı'nın Kocaeli kampı sona erdi

Ay-yıldızlı sporcular, Güney Kore’de 24-30 Haziran’da düzenlenecek Dünya Şampiyonası’nın hazırlıkları kapsamında Kartepe ilçesindeki çalışmalarını tamamladı.

Tekvando Milli Takımı'nın Kocaeli kampı sona erdi

Tekvando Milli Takımı’nın, Dünya Tekvando Şampiyonası’nın hazırlıkları kapsamında Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde gerçekleştirdiği kamp sona erdi.

Dünya Tekvando Federasyonu (WTF) tarafından Güney Kore’nin Muju kentinde 24-30 Haziran’da düzenlenecek organizasyonun hazırlıkları kapsamında Samanlı Dağları’nın zirvesi olan bin 640 rakımlı Kartepe’de kampta bulunan milli sporcular, teknik direktör Ali Şahin, antrenörler Alaattin Menekşe, Serkan Bülbül ve Deniz Türel yönetiminde çalışmalarını günde çift antrenmanla gerçekleştirdi. Türkiye Tekvando Milli Takımlar Teknik Direktörü Ali Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şampiyonaya gidecekleri bölge rakımının Kartepe’ye yakın olduğunu belirterek, bu nedenle Güney Kore’nin havasına uyum sağlamada sorun yaşamayacaklarını söyledi.

Kartepe’de iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade eden Şahin, şunları kaydetti:

"Yıl başlangıcından beri sporcularımız, turnuvalarda mücadele edip, antrenmanlarda da çalışarak bu şampiyona için iyi bir seviyeye geldi. Son rötuşları da Kartepe kampında yaptık. Bütün sporcularımızdan madalya bekliyorum. Tabii zorlu bir yarışma olacak. Elimizden geleni yapmaya çalışacağız. İnşallah gerekli dereceleri yapacağız."

Haberin Devamı
YORUM YAZ